Deputāte Viņķele klusās asarās pamet TV tiešraidi - ar Kramiņu nav iespējams diskutēt
TV24 "Preses klubā" satikās intelekts ar prastu baurošanu. Uzvarēja Kramiņš.
Sabiedrība
2017. gada 7. aprīlis, 23:28

Deputāte Viņķele klusās asarās pamet TV tiešraidi - ar Kramiņu nav iespējams diskutēt

Kasjauns.lv

Dramatiski notikumi piektdien risinājās citkārt tik rāmajā aktuālo pļāpu raidījumā "Preses klubs" TV24 studijā. Viesos uzaicinātā trijotne reklāmas pauzē palika divatā, un vainīgais runātāju skaita sarukumā ir vokālais pedagogs Edgars Kramiņš - vīrs, kuram, šķiet, vairs nav nekādas sapratnes par to, ko viņš publiski pauž.

TV24 "Preses kluba" skatītāji piektdienas pēcpusdienā bija liecinieki politiķes Ilzes Viņķeles īstām izmisuma asarām, kas beidzās ar to, ka viņa studiju pameta.

Ciemos pie moderatora Aivja Ceriņa bija uzaicināti Kramiņš, Viņķele un Ansis Bogustovs. Sākoties sarunai, pienāca pirmās ziņas par teroraktu Stokholmā, un situācija studijā kļuva nokaitēta tieši vokālā pedagoga dēļ, proti, ticis pie vārda, šis cilvēks nespēja vairs kontrolēt savus runas plūdus, it visos pasaules grēkos vainojot vietējos politiķus, tostarp Ilzi Viņķeli. Kramiņš piesauca "liberāļus" un "Vienotību", Ilzi nosaucot par visvairāk svītroto politiķi pagājušajās vēlēšanās. "Vienotība" ienīstot latviešu tautu, izteicās Kramiņš. Un terorakti esot sekas tam, ka pie varas nākuši politiķi, kas atbalsta visatļautību. Viņš TV tiešraidē nekautrējoties lamāja Ilzi Viņķeli.

Viņķeles kundze ātri saprata, ka diskusija pēc būtības šeit nebūs iespējama, jo pretī ir Kramiņš. "Ir zem manas cieņas šādus murgus komentēt," sacīja deputāte.

"Es jau neprasu lai jūs komentētu, mēs no tā tikai iegūsim," izsprāga Kramiņš. "Forši, brīnišķīgi," sacīja Viņķele, manāmi sākot noprast, ka iekūlusies pagalam nepareizajā kompānijā. Situāciju daudz nespēja glābt nedz Ansis Bogustovs, aizstāvot sievieti, nedz raidījuma vadītājs. Pēc piecām minūtēm, klausoties Kramiņa murgus, Viņķeles acīs jau bija asaras. 

Pūlēdamās saglabāt pieklājību, Viņķele turpināja runāt par liberālo ideoloģiju, taču no Kramiņa puses nekādu sapratni neguva. Visbeidzot politiķe, kamēr skatītāji vēroja reklāmas pauzi, studiju pameta. "Jūs esat aurotājs, nevis vokālais pedagogs", viņa pateica īsi pirms raidījuma pauzes.

Dramatisko "Preses klubu" skaties TV24: