Piedalies konkursā un iespējams tu laimēsi biļeti uz "Sunset festival" Siguldā
2016. gada 20. jūnijs, 12:00

Piedalies konkursā un iespējams tu laimēsi biļeti uz "Sunset festival" Siguldā

Jauns.lv

Turpinot pagājušajā gadā iesākto koncertsēriju Siguldas pilsdrupu estrādē, L Tips Agency sadarbībā ar Siguldas pilsētu piedāvā siguldiešiem un viņu viesiem izsmalcinātas, mūsdienīgas mūzikas baudījumu saulrietā - “Sunset festival”.

Šī festivāla ietvaros 3. jūlijā uzstāsies īru dziesminieks Demjens Raiss un 6. jūlijā - britu alternatīvā roka grupa “James”. Šāds nosaukums festivālam nav nejaušība, jo tieši saulrietā Siguldas un Gaujas senlejas daba izgaismojas īpašās nokrāsās un valdzina ar savu vienreizīgumu. Citas tik gleznainas un harmoniskas vietas neatrast, tāpēc festivāla organizētāji plāno uz “Sunset festival” katru gadu aicināt pasaulē pazīstamus māksliniekus, ļaujot baudīt viņu uzstāšanās unikālā gaisotnē.

Kasjauns.lv kopā ar “Sunset festival” rīko īpašu konkursu, kurā atradīsim skaistāko saulrieta bildi.

Kas Tev jādara? 

Iesūti savu bildi uz konkurss@kasjauns.lv, kur esi redzam skaistā saulrietā un iespējams tu laimēsi biļeti uz “Sunset festivālu”, lai varētu izbaudīt skaisto saulrietu arī Siguldā šī festivāla ietvaros.

Bilžu iesūtīšanas laiks: no 20. jūnija līdz 26. jūnijam.  

27. jūnijā astoņas labākās bildes tiks publicētas Kasjauns.lv facebook.com profilā. 

No 27.jūnija līdz 29. jūnijam notiks balsošana, kuras laikā tieši jūs izraudzīsieties uzvarētāju! 

Bilžu iesūtītājs, kurš balsojumā iegūs visvairāk “Like” būs uzvarējis konkursā un laimēs biļetes uz “Sunset festival” Siguldā! 


Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto