112

Aicinājums palīdzēt ģimenei, kurai nodega māja

Jauns.lv

LNT raidījuma „Degpunktā” komanda aicina palīdzēt nelaimē nonākušajai Gerucku – Lašu ģimenei, kura šī gada 30.augusta naktī, iespējams, elektroīssavienojuma dēļ kā rezultātā izcēlās ugunsgrēks, zaudēja māju un visu savu iedzīvi.

Aicinājums palīdzēt ģimenei, kurai nodega māja...

Šī gada 30.augusta naktī Gerucku – Lašu ģimenes mājā, iespējams, elektroīssavienojuma dēļ izcēlās ugunsgrēks, kā rezultātā ģimene zaudēja māju un visu savu iedzīvi. Ģimenē aug trīs mazi bērni, jaunākajam no tiem  - Oskaram, 3.septembrī apritēja pirmais dzīves mēnesis. Ugunsgrēkā sadega visa iedzīve. Desmitgadīgajam Ivaram un  nepilnus trīs gadus vecajam Laurim vēl šodien īsti nav ko vilkt mugurā. Rojas pašvaldība nelaimē nonākušajai ģimenei ir sarūpējusi pagaidu mājas, tomēr jaunajā dzīvoklī nav mēbeļu un citu  sadzīvei nepieciešamo lietu. Viss, ko ģimene 14 gadu laikā, krājot latu pie lata, bija iegādājusies ir zaudēts.

 Ir brīži, kad nedrīkst stāvēt malā! Tādēļ „Degpunktā” komanda no sirds vēlas un aicina šai ģimenei palīdzēt! Šobrīd, lai atkal Gerucki – Laši nostātos uz kājām, noderēs gan naudas ziedojumi,  gan dažādas sadzīves lietas! Mēs aicinām katru, kuram ir iespēja palīdzēt šiem izmisumā nonākušajiem cilvēkiem ziedot līdzekļus, tos ieskaitot trīs bērnu mammas kontā: Zita Lase, p.k. 280380-12504, LV66UBAL2806H47735001.

Lūgums ī ziedot ar drēbes, sadzīves tehniku, bērnu rotaļlietas un grāmatas, lai ģimene pēc iespējas ātrāk atgūtos pēc pārdzīvotās nelaimes. Jau pirmdien, 6.septembrī, no plkst. 9.00 – 10.00 pie LNT galvenās ieejas, Elijas ielā 17 stāvēs autobuss, kurā katrs, kurš vēlas šiem cilvēkiem palīdzēt, ir aicināts ziedot ikdienai nepieciešamas lietas.

Nebūsim vienaldzīgi! Kopā mēs varam šai ģimenei palīdzēt atgūt dzīves prieku! Tiekamies pirmdien, 6. septembrī Elijas ielā 17!

Inese Supe, "Degpunktā" vadītāja