Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Svētdien LNT tiešraidē Bonāte un Puga pie altāra vedīs 10 pārus
Kultūra

Svētdien LNT tiešraidē Bonāte un Puga pie altāra vedīs 10 pārus

Jauns.lv

Maģiskais datums – 10.10.10. – strauji tuvojas! Šo svētdien LNT kanāla tiešraidē pulksten 17.00 tirdzniecības centrā „Mols” visas Latvijas priekšā jāvārdu teiks 10 laimīgie pāri televīzijas piedzīvojumā „Maģiskās kāzas Molā”.

Svētdien LNT tiešraidē Bonāte un Puga pie altāra v...

Aktieriem Dacei Bonātei un Ivaram Pugam, kuri arī dzīvē ir pāris, uzticēta vedēju loma.
Aktieriem Dacei Bonātei un Ivaram Pugam, kuri arī dzīvē ir pāris, uzticēta vedēju loma.

Kā vēsta žurnāls „Rīgas Viļņi”, vedēju un tiešraides vadītāju gods uzticēts aktieriem Dacei Bonātei un Ivaram Pugam.

Fakts, ka aktieri Ivars Puga un Dace Bonāte arī dzīvē ir pāris, nav mazsvarīgs – ceremonijas rīkotāji atklāj, ka tas vadītāju izvēlē šoreiz bijis noteicošais. Aktieri prāto, ka šis būs pirmais pasākums, ko viņi televīzijā vadīs kopā, taču jaunā pāra liecinieku lomā viņi iejutušies jau divas reizes. Tostarp būdami aktieru Ditas Lūriņas un Mārtiņa Egliena vedēji. Tātad – ne bez pieredzes! Kāzu zināšanas aktieris krājis, arī vairākkārt uzņemoties kāzu vadītāja pienākumus. Jautāta, kā raugās uz cilvēku izvēli laulību ceremoniju publiskot visas Latvijas acu priekšā, Dace Bonāte ir saprotoša: „Mēs – aktieri – profesijas dēļ katru dienu esam uz skatuves, tāpēc šī publiskā būšana nav nekas neparasts, savukārt cilvēkiem, kuri ikdienā nav saistīti ar publisko sfēru, maģiskās kāzas uz visu mūžu paliks atmiņā kā ļoti īpašs un citādāks notikums, kas turklāt noritējis tik maģiskā datumā kā 10.10.10.!”

10 laimīgo pāru foto!

LNT kāzu ceremonijas norisi visos sīkumos neatklāj, vien zināms, ka aktieru pārim uzticēts vedēju gods, bet ceremonijas 20 dalībniekus par sievu un vīru pasludinās dziedātājs Miervaldis Jenčs. Lai padarītu jaunā pāra kāzu dienu par īpašāko un skaistāko viņu dzīvē, laimīgās līgavas dāvanā saņems burvīgus kāzu ietērpus, kā arī nozīmīgāko laulības simbolu – gredzenus – abi jaunlaulātajie. Līgavām tiks dāvināts arī kāzu grims, frizūra, un viņas saņems krāšņu līgavas pušķi, savukārt līgavaiņi kāzu dienā tiks ietērpti elegantos smokingos. Pēc svinīgās ceremonijas kopā ar jaunlaulāto ģimenes locekļiem tiks pasniegta rekordliela kāzu torte un grandioza šampaniešu piramīda. Jāpiebilst, ka „Maģiskajām kāzām” kopumā pieteicās 110 pāru, no kuriem tika izraudzīti 10.

Kamēr pāri ar īpašu satraukumu sirdīs gaida savas dzīves skaistāko un romantiskāko brīdi, ikvienam ir iespēja noteikt savu simpātiju pāri, kurš saņems īpašu balvu no tūroperatora „Novatours” – ceļojumu uz Ēģipti. Balsot par simpātiju pāri var LNT un Mola mājas lapās, sadaļā „Maģiskās kāzas Molā”.

Vita Zvaigznīte / Foto: Mārtiņš Purviņš, publicitātes