„Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” ballītes aizkulises
Kultūra

„Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” ballītes aizkulises

Jauns.lv

Svētdienas naktī, kad bija sadalītas balvas TV3 šovā „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” gan uzvarētāju pāris, gan pārējie šova dalībnieki devās uz viesnīcas „Albert Hotel“ kokteiļbāru „Star Lounge”, kur, malkojot alkoholu un uzkodas, tika atzīmēts šova noslēgums.

„Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” ballītes aizkuli...

Dziedātājs Mārtiņš Freimanis ir ļoti saguris un par spilvenu labprāt izmēģina Andras Strauss plecu.
Dziedātājs Mārtiņš Freimanis ir ļoti saguris un par spilvenu labprāt izmēģina Andras Strauss plecu.

Pāri pusnaktij no K. Ulmaņa gatves 140, kur 11 nedēļu garumā norisinājās šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” tiešraides, automašīnu rindas ar šova dalībniekiem devās uz Rīgas centru, lai nosvinētu Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktrises Veronikas Plotņikovas un dziedātāja Marta Kristiana Kalniņa pārliecinošo uzvaru šovā. Ja Veronika uz šova noslēguma ballīti ieradās viena bez sava dzīvesbiedra Jāņa Gulbja, tad Martam Kristiānam svinēt uzvaru pievienojās gan mamma Velga Kalniņa, gan sieviņa Jolanta ar atvasēm Līvu un Matīsu, kuri pat vēlajā nakts stundā nebeidza priecāties par tēta uzvaru.

Ballētāji bija tik ļoti noguruši pēc garā šova maratona, ka steidza ieturēt maltīti un veldzēties ar alkoholiskajiem kokteiļiem. Viesnīcas „Star Lounge” bārā ar galdi bija klāti 70 personām. Viesi varēja baudīt dažādas delikateses - Cēzara salātus ar ķiploku grauzdiņiem, parmezāna sieru, anšoviem un bekonu, jauktos salātus ar grilētu liellopa fileju, kazas sieru, medotu rozmarīna mērci un tomātiem, dažādi pagatavotu lasi un daudziem citiem gardumiem.

Pēc tam, kad klātesošie bija remdējuši izsalkumu, šova galvenais producents Justins Milušausks pateicās par sadarbību gan šova veidotāju komandai, gan dalībniekiem, kā arī stilistiem un frizieriem.

Viesnīcas „Albert Hotel” augšstāva kokteiļbārā „Star Lounge” šova dalībniekiem bija bagātīgi klāti galdi ar dažnedažādām delikatesēm.

Šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” noslēguma ballīte

Ballītē šoreiz izpalika trakulīgas dejas līdz pat rītam, ballēties gribētāji bija sadalījušies nelielās kompānijās un apsprieda šovā piedzīvoto. Kopā ar dziedošajiem šova dalībniekiem ballējās arī šova bargais žūrijas pārstāvis Mārtiņš Freimanis, kurš savu iecienīto Latvijas melno balzamu vakara gaitā aizstāja ar viskiju. Savukārt aktieris Andris Bērziņš nevarēja sūdzēties par daiļā dzimuma uzmanības trūkumu, jo sievietes labprāt koķetēja ar Dailes teātra jaunās izrādes galvenā varoņa Edgara Cepļa lomas atveidotāju. Tiesa gan, Bērziņš ātri vien pameta svinību norises vietu.

Arī mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics nelaida garām izdevību palustēties, bet ballītē šoreiz viņš bija viens bez pārējo mācītāju svītas - arhibīskapa Jāņa Vanaga referentes Helēnas Andersones, pastāvīgo šova apmeklētāju Remtes, Blīdenes un Saldus Svētā Jāņa draudzes mācītāja Kārļa Rozentāla un viņa dzīvesbiedres, kā arī Salaspils draudzes mācītāja Jāņa Cepurīša un Ropažu draudzes garīdznieka Krišjāņa Bulles.

Starp citu, Burke-Burkevics ar Candy jau kaļ kopīgus nākotnes plānus ar Aiju Dzērvi un Ati Auzānu – viņiem ir ideja drīzumā doties koncertturnejā pa Latviju. Kasjauns.lv novēroja, ka Burke-Burkevics pat vēlā nakts stundā nešķīrās no tumšajām saulesbrillēm, arī dodoties uz kokteiļbāra terases uzpīpēt, naksnīgo Rīgu mācītājs vēroja tumšajās acenēs. Mācītājs vairs neslēpa arī savus netikumus – gan dūmu ievilka, gan neliedza sev baudīt šampanieti.

Šova dalībniekiem pēc ballītes nevajadzēja mērot ceļu uz mājām, jo tie, kuri bija vairāk noguruši, tika izguldīti „Albert Hotel” greznajos apartamentos.

Santa Cipule/Foto: Mārtiņš Ziders.