Doļģe pamet televīziju, Grigalim blakus stāvēs Poiša
Kultūra

Doļģe pamet televīziju, Grigalim blakus stāvēs Poiša

Jauns.lv

LNT raidījuma Tautas balss skatītājiem pārsteigums — no raidījuma šķīrusies tā ilggadējā vadītāja Elīna Doļģe. Nu Mārim Grigalim pie sāniem studijā saimniekos ģimenes psihoterapeite Aina Poiša.

Doļģe pamet televīziju, Grigalim blakus stāvēs Poi...

Elīna Doļģe pametusi Grigali, Tautas balsi un LNT. Viņas vietā skatītāju problēmas risinās Aina Poiša.
Elīna Doļģe pametusi Grigali, Tautas balsi un LNT. Viņas vietā skatītāju problēmas risinās Aina Poiša.

Aina Poiša atpazīstamību ieguva pirms daudziem gadiem līdz ar TV3 šovu Aina, vēlāk pārī ar dziedātāju Māri Sloku piedalījās arī TV3 muzikālajā šovā Dziedi ar zvaigzni. Vadīt Tautas balsi Ainai būs jauns izaicinājums dzīvē, kuru viņa pieņēmusi ar lielu prieku, ilgi nedomādama. Sākumā lēmums vadīt jaunu raidījumu bija piesardzīgs, bet vēlāk piekritu, jo vēlos un esmu gatava izveidot raidījumā Labo rūķu armiju — palīdzēt skatītājiem noticēt sev un labajam, kas ir mums apkārt, lai ikviens iedzīvotājs justos noderīgs šim raidījumam, kā arī spēj palīdzēt un atbalstīt citus. Svarīgi ir noticēt raidījuma idejai un kļūt tam piederīgam, stāsta Aina Poiša.

Jautāta, kāda viņai šķiet sastrādāšanās ar Māri, Aina atbild, ka tā būs ļoti laba, jo viņiem ir līdzīgi temperamenti un līdzīgas pieejas dažādām lietām. Poišai ir ļoti svarīgi, lai, strādājot komandā, būtu paļaušanās vienam uz otru un cilvēcīga pretimnākšana. Un tā starp viņiem esot ļoti jūtama.

Vadot raidījumu, Ainai šķiet būtiski iedziļināties ikvienā tēmā, kuru risina Tautas balss. „Cilvēkiem jānotic tam, ka ne tikai labestības akcijās spējam cits citam palīdzēt, bet arī ikdienā darīt labus darbus. Galvenais ir panākt, lai skatītāji kļūst dzirdīgāki, redzīgāki un motivētāki kaut ko darīt,” piebilst raidījuma jaunā vadītāja. Aina ir priecīga, ka šajā raidījumā viņa varēs arī izmantot savas profesionālās — psihoterapeites — iemaņas, būt kā starpnieks konfliktsituācijās un iesaistīties problēmās, lai panāktu pēc iespējas mazāku cilvēku pasivitāti un neticību lietām.

Savukārt Elīna Doļģe lēmumu pamest ne tikai raidījumu, bet arī televīzijas kompāniju LNT nekomentē. Zinātāji stāsta, ka Doļģe dosies jaunos izaicinājumos, iespējams — sāks savu biznesu.

„Jā, es sekoju līdzi modei, mani tas aizrauj. Tomēr tas nenozīmē, ka uzreiz metos ieviest savā garderobē visu, kas uz modes „mēles”,” atzīstas Elīna.

Fotosesija. Elīna Doļģe Holivudas dīvas tēlā

Draudzenes Grētas jaunatklātā veikaliņa „Bonēra” tērpu skatē kā modele piedalījās arī apburošā TV seja Elīna Doļģe.

TV sejas misēklis modes skatē

Ieva Valtere, Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva