Seriāla "Glee" aktrise Džeina Linča savai lomu iedvesmu smēlusies no Saimona Kauela
Kultūra
2011. gada 19. janvāris, 14:31

Seriāla "Glee" aktrise Džeina Linča savai lomu iedvesmu smēlusies no Saimona Kauela

Jauns.lv

Kā atklājusi populārā amerikāņu seriāla "Glee" ("Radīti skatuvei") aktrise Džeina Linča, kas spēlē skarbo un nejauko sporta skolotāju Sjū Silvestru, savai lomai viņa guvusi iedvesmu no talantu šova producenta un tiesneša Saimona Kauela.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Ja vispār ir kāds, kas vienmēr sauc lietas īstajos vārdos, tad tas ir Saimons Kauels," atzina 50 gadus vecā aktrise. "Paskatoties uz Sjū, var skaidri redzēt, ka viņā ir daudz kas no Saimona."

"Viņš ir liels iedvesmas avots Sjū tēlam," piebilda Linča sarunā ar britu tabloīdu "The Sun". "Saimons un Sjū saka lietas, ko cilvēki gribētu teikt savā darbā vai skolā, taču to nedara, jo tā nav pieņemts. Gluži kā viņš, [Sjū] vienmēr saka, ko viņa grib, jo viņa to var - nav neviena, kas varētu viņiem to aizliegt."

Saimona Kauela un Sjū Silvestras līdzība ir tik liela, ka seriāla fani pat izveidojuši domubiedru grupu sociālajā tīklā "Facebook", aicinot pievienot Sjū talantu šova "X Factor" tiesnešu komandai.

Džeina Linča atzina, ka viņas varone būtu lieliska tiesnese, taču piebilda, ka starp viņu un Kauelu droši vien izvērstos nesaskaņas. "Tas nekad nenotiks. Saimons un Sjū pie viena tiesnešu galda - tas neies krastā, šovā ir vieta tikai vienam ego."

Svētdien Džeina Linča saņēma Holivudas Ārzemju preses asociācijas balvu "Zelta globuss" kā labākā aktrise otrā plāna lomā televīzijas seriālā. Balvu ieguva arī viņas ekrāna partneris Kriss Koflers, kā arī pats seriāls tika atzīts par gada labāko kategorijā "televīzijas mūzikls vai komēdija".

LETA/Foto: Bulls Press