Andrim Bērziņam katrs jaunais amats ir par zemāku algu
Politika

Andrim Bērziņam katrs jaunais amats ir par zemāku algu

Jauns.lv

Saeimā nu ir trīs Andri Bērziņi — deputāta krēslā atgriezies vēlēšanās aiz svītras palikušais Andris Bērziņš („Par labu Latviju”). Jaunajam deputātam ir pieredze dažādos darbos — un arī šovā „Dziedi ar zvaigzni”.

Andrim Bērziņam katrs jaunais amats ir par zemāku ...

Andris Bērziņš un Jolanta Gulbe uzstājas šovā „Dziedi ar zvaigzni”

Bijušais premjers Saeimā nomaina Inesi Šleseri, kura ir ceturtā bērniņa gaidībās, tāpēc devusies atvaļinājumā.

Līdz šim Saeimā bija divi Andri Bērziņi, abi Zaļo un Zemnieku savienības frakcijā. „Tas tikai liecina, ka šā vārda un uzvārda sakopojums kļūst aizvien populārāks, mani tas tikai priecē,” Kasjauns.lv teic jaunais „vecais” deputāts.

Saeimā viņš atgriežoties drīzāk pienākuma, nevis citu interešu vadīts. Nepilnu pusgadu pirms tam viņš bijis aizņemts dažādos darbos. „Nodarbojos ar konsultācijām, mana dzīves pieredze ir pietiekami liela, lai es varētu ar to nodarbotos un būtu kādi, kas vēlētos šīs konsultācijas saņemt,” saka Bērziņš. Pēc vēlēšanām viņš paziņoja, ka ir atvērts jauniem darba piedāvājumiem, un to bijis ļoti daudz, varējis izvēlēties.

Alga esot bijusi izdevīgāka iepriekš. „Man nez kāpēc vienmēr bijis tā, ka katrs jauns amats bijis par mazāku samaksu, nekā iepriekšējais, arī šoreiz, diemžēl,” piebilst Bērziņš.

Bijušais premjers ir muzikāls un atraktīvs cilvēks, ilgus gadus dziedājis korī. Plašāka publika solīdo politiķi mazliet jestrākā ampluā ieraudzīja pirms trim gadiem, kad viņš duetā ar dziedātāju Jolantu Gulbi piedalījās šovā „Dziedi ar zvaigzni”.

Dalībnieku popūrijs šovā „Dziedi ar zvaigzni”. Jolanta Gulbe un Andris Bērziņš dzied „Strangers in the Night” (no 5. minūtes)