Izredzētie latvieši azartiski knibinās ap jauno "iPhone" un pat slīcina to. FOTO 
Lieli prieki!
2016. gada 23. septembris, 09:15

Izredzētie latvieši azartiski knibinās ap jauno "iPhone" un pat slīcina to. FOTO 

Jauns.lv

23.septembrī septiņas minūtes pāri pusnaktij “iDeal” veikalā uzticamāko tehnoloģiju zīmola “Apple” lietotāju pulkā prezentēti jaunākie viedtālruņi – “iPhone 7” un “iPhone 7 Plus”.

Kā informē veikala vadītājs Anrijs Lizaks, iepazīstot jaunos "iPhone", vislielāko interesi viesiem radīja tehnoloģiju eksperta Artūra Medņa veiktais eksperiments – “iPhone 7” pārbaude, iegremdējot to ūdenī. 

Tāpat klātesošo uzmanību piesaistīja iespējas, ko sniedz jaunā 12 megapikseļu foto kamera – optiskais stabilizators, sešu elementu lēca, ātras darbības sensors, īpaši jaudīga “Led” zibspuldze, kā arī “iPhone 7 Plus” divu foto kameru apvienojums. 

Pasākuma laikā vienam no viesiem bija iespēja iegādāties “iPhone 7” vai “iPhone 7 Plus”. Pirmais oficiālais pirkums Latvijā tika veikts īsi pēc pusnakts. Par pirmo jaunā “iPhone 7” ar 256 GB atmiņu telefona īpašnieku kļuva neiroķirurgs Egils Valeinis. 

 

“Ļoti priecājos, ka man šonakt bija iespēja iegādāties jauno “iPhone 7”. Izvēlējos telefonu īpaši melnajā krāsā. Jau ilgāku laiku gaidīju jaunāko modeli, jo jau sen lietoju “iPhone 5”. Esmu pārliecināts, ka jaunās “iPhone 7” funkcijas un iespējas man būs ļoti noderīgas. Šonakt biju patiesi iepriecināts, redzot, kā “iDeal” puiši pierādīja, ka, pat atrodoties ūdenī, telefons turpina filmēt,” sacīja Valeinis.

“iPhone 7” un “iPhone 7 Plus” tirdzniecībā “iDeal” veikalos, tāpat kā vairakās citās tirdzniecības vietās Latvijā, pieejami no 23.septembra. 


Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto; AP, AFP, Reuters/LETA/Scanpix