Astrologs Kristaps Baņķis: esmu pret jebkāda veida kreditēšanu tuvākajos divarpus gados
Astrologs Kristaps Baņķis brīdina, ka nākamais gads nesīs sev līdzi pārmaiņas arī banku sistēmā.
Runā Rīga
2012. gada 3. oktobris, 11:34

Astrologs Kristaps Baņķis: esmu pret jebkāda veida kreditēšanu tuvākajos divarpus gados

Jauns.lv

Zvaignes un planētu ciklu kustība liek noprast, ka visa veida kreditēšanas siastības, kuras cilvēki uzņemsies nākamo divu ar pusi gadu laikā nesīs viņiem smagus pārbaudījumus un grūtības, tādēļ kreditēšana būtu jāsamazina līdz minimumam, apgalvoja astrologs Kristaps Baņķis sarunā ar žurnālistu Ivo Kiršblatu, pirmdien „Rīga Radio” notikušajā raidījumā „Ciemos Rīgā”.

Kā Kasjauns.lv informēja raidījuma veidotāji, Baņķis piebilst arī to, ka tieši 2013. gads nesīs sev līdzi pārmaiņas arī banku sistēmā, kuru laikā bankas apvienosies vai arī pazudīs.

Kristaps Baņķis piebilda, ka arī pasaules gala šogad nebūs, tomēr nākamais gads būs pārmaiņu laiks. Astrologi novēro, ka 2013. gadā Saules aktivitāte būs īpaši augsta, tas izraisīs traucējumus elektroenerģijas padevē, kas ietekmēs arī interneta nodrošināto datu pārraidi. Šie apstākļi raisīs paniku cilvēkos un rosinās viņus mainīt savu domāšanu un dzīvesveidu.

Tieši Skorpiona laiks, kas iestājas jau šinī nedēļā, var atnest pārmaiņas arī cilvēku intīmajā dzīvē. Tas būs sarežģīts periods, kad ikviena situācija prasīs iedziļināšanos un tās izpratni līdz pašiem pamatiem.

„Rīga Radio” studijā kopā ar Kristapu Baņķi viesojās arī viņa kolēģe Rita Riekstiņa. Intervijā abi viesi, pamatojoties uz savām astrologu zināšanām, runāja plašāk par to, kā pilnmēness un planētu stāvoklis ietekmē cilvēkus un viņu rīcību. Studijas viesi pastāstīja plašāk arī par horoskopiem, to veidošanu un patiesumu, kā arī diskutēja par noteiktu horoskopa zīmju saderību.

Abi astrologi uzsvēra arī to, ka horoskopi, kas tiek publicēti avīzēs un portālos, ietver sevī tikai 33% patiesības, jo, lai cilvēks varētu uzzināt savu patieso horoskopu, viņam ir jādodas pie astrologa un jāveido tas individuāli.

Raidījums „Ciemos Rīgā” ir dzirdams katru pirmdienu plkst. 18:00 „Rīga Radio” ēterā. Studijā tiek aicināti Rīgas viesi un tās iedzīvotāji, kuri diskutē par dažādām sabiedrībā aktuālām un interesantām tēmām.

Diskusiju vada žurnālists Ivo Kiršblats, kurš savulaik strādājis LTV raidījumā „Panorāma”, kā arī veidojis analītiskās žurnālistikas raidījumu „De facto”.

„Rīga Radio 94.5 FM” ir jauna, strauji augoša radiostacija, kas raida Rīgā un tās apkārtnē. „Rīga Radio” pamatā skan tā sauktais „easy-listening” formāta mūzika un populāru cilvēku un profesionāļu veidoti autorraidījumi.

Karlīna Timofejeva/Foto: Aigars Hibneris

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību