Kultūra
2013. gada 3. janvāris, 11:32

LTV raidījumu "100.panta preses klubs", iespējams, vadīs Otto Ozols

Jauns.lv

Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanāla politiķu un žurnālistu diskusijas raidījumu "100.panta preses klubs", iespējams, vadīs žurnālists un rakstnieks Otto Ozols jeb īstajā vārdā Mārtiņš Barkovskis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Šo informāciju ne apstiprināja, ne noliedza gan LTV Ziņu dienesta vadītāja pienākumu izpildītāja Dagnija Neimane, gan arī pats Ozols.

Ozols aģentūrai LETA akcentēja, ka viņam nav rakstiskas vienošanās ar LTV, līdz ar to nav nekādas oficiālas vienošanās ar sabiedrisko televīziju. Vienīgais darba līgums viņam ir ar portālu "Tvnet".

Savukārt LTV Ziņu dienesta vadītāja pienākumu izpildītāja skaidroja, ka skatītāji jauno raidījuma vadītāju varēs ieraudzīt jau rītdienas raidījumā. Patlaban ir vienošanās, ka pirms raidījuma nonākšanas ēterā raidījuma vadītājs netiek atklāts.

Ar to izmaiņas LTV Ziņu dienestā nebeigsies. Televīzijas skatītāji raidījuma "Panorāma" vadītāja amatā jau redzējuši žurnālistu Jāni Gesti, kurš raidījumu turpinās vadīt vismaz līdz jūnijam. Tāpat Geste turpinās vadīt arī raidījumu "De facto".

Neimane minēja, ka žurnālists "Panorāmas" vadītāja amatā iejuties labi un to atzinīgi novērtējuši arī skatītāji.

LTV nolēmusi pamest arī diktore Ilva Liepiņa, kura pēdējā laikā vadīja ziņas plkst.18. Liepiņa LTV nostrādājusi daudzus gadus, karjeru sabiedriskajā televīzijā sākot kā programmu pieteicēja, bet vēlāk jau nonākot līdz ziņu diktores vietai.

Jau ziņots, ka pēdējā laikā no darba LTV aizgājuši vairāki darbinieki - žurnālists un vakara ziņu pārraides "Panorāma" vadītājs Arnis Krauze, LTV Ziņu dienesta vadītājs Dzintris Kolāts un LTV ģenerāldirektors Edgars Kots.

LETA