Britu duets „Hurts” Rīgā sajūsmina tūkstošiem ļaužu. FOTO
Britu grupa „Hurts” koncerttūres „Exile” ietvaros sniedza emocionāli baudāmu koncertu Rīgā. Grupas vokālists Teo Hačkrafts vairākkārt skatītāju pūlī meta baltas rozes.
Kultūra
2013. gada 5. novembris, 10:18

Britu duets „Hurts” Rīgā sajūsmina tūkstošiem ļaužu. FOTO

Jauns.lv

Lieliskais britu duets „Hurts” koncerttūres „Exile” ietvaros sniedza neaizmirstamu koncertu Rīgā.

Koncerta apmeklētāji jau laicīgi devās uz „Arēnu Rīgu”, lai baudītu britu mūziķu lielisko uzstāšanos, viņu vidū bija arī pazīstami mūziķi Ralfs Eilands, Artis Dvarionas, Liene Šomase, Andris Freidenfelds jeb Fredis un citi.

Atmosfēra arēnā bija lieliska, skatītāji dziedāja līdzi jau ar pirmajām grupas dziesmām un nepārstāja aplaudēt talantīgajiem mūziķiem līdz pašām koncerta beigām. Daudzas dziesmas skanēja īpaši saviļņojoši, grupas vokālists Teo Hačkrafts skatītāju pūlī vairākkārt meta baltas rozes, un, izpildot pēdējo koncerta dziesmu, skatītājiem dāvāja arī Latvijas karogu, kuru grupas vokālists iepriekš bija aplicis sev uz pleciem.

Pusotras stundas garumā publika dzīvoja līdzi mūziķu dāvātajām emocijām un varēja redzēt, ka arī mūziķi bija patīkami par lielisko uzņemšanu Rīgā.

Koncertā „Hurts” izpildīja visas savas ievērojamākās kompozīcijas no abiem albumiem: gan “Wonderful Life”, “Stay”, “Blood”, “Tears&Gold”, “Better Than Love”, gan “Miracle”, “The Road”, “Blind” un citas.

Šajā koncerttūrē grupa ved līdzi gandrīz visu savu tehnisko nodrošinājumu un personālu. Tas nozīmē vienu un to pašu skaņas un gaismu aparatūru, kā arī skatuves konstrukciju visās tūres pieturas vietās – gan Londonā, gan Rīgā, Berlīnē, Prāgā un citviet. Tāpat duets savu dzīvo uzstāšanos ievērojami bagātāku padarīja ar profesionālu papildu mūziķu un stīgu grupas pieaicināšanu. Līdz ar to jau tā emocionāli skaudri pielādētās kompozīcijas pārvērtās muzikāli teatrālā uzvedumā.

“Hurts” uzstāšanos Rīgā un koncerta viesus skatiet galerijā!

„Hurts” izpilda dziesmu „Stay” „Arēnā Rīga”

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica