Olimpisko spēļu komentētājs zaudē darbu pēc sievietes aizvainojoša komentāra
foto: FEP / Icon Sport/Sipa USA/ Vida Press
Mollija O'Kalagana, Megija Harisa, Šeina Džeka un Emma Makiona pēc triumfa.
Citi sporta veidi

Olimpisko spēļu komentētājs zaudē darbu pēc sievietes aizvainojoša komentāra

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Parīzes olimpisko spēļu komentētājs “Eurosport” kanālā Bobs Balards zaudējis darbu pēc saviem izteikumiem pēc Austrālijas peldētāju uzvaras 4x100 metru brīvā stila stafetē.

Olimpisko spēļu komentētājs zaudē darbu pēc sievie...

27. jūlija vakarā notikušajās sacensībās pēc Austrālijas kvarteta - Mollijas O'Kalahanas, Megijas Harisas, Šeinas Džekas un Emmas Makionas – triumfa, kad sportistes jau bija izlīdušas no baseina, Bobs Balards publiski pavēstīja savu viedokli par sieviešu ieradumiem: “Jūs jau ziniet, kādas ir sievietes: čupojas kopā un liek grimu!"

Viņa komentēšanas partnere, bijusī Lielbritānijas olimpiskā peldētāja Lizija Simondsa smejoties atbildēja savam kolēģim: “Neticēsi, Bob, bet daži vīrieši arī tā dara.” Uz ko Balards pārjautāja, vai arī šie vīrieši liek grimu, un abi gardi pasmējās.

“Eurosport” kanāla vadībā šajā Balarda komentārā saskatīja sievietes aizvainojošus izteikumus un paziņoja, ka pieredzējušais komentētājs Parīzē vairs neturpinās komentēt, jo izteicis nepiedienīgu piezīmi.

Balards notikušo komentējis savā “X” kontā: "Komentāri, ko es izteicu Austrālijas brīvā stila stafetes komandas uzvaras ceremonijas laikā, radījuši zināmu aizvainojumu. Mans nolūks nekad nav bijis nevienu aizvainot vai noniecināt, un, ja es to esmu izdarījis, es atvainojos. Es ļoti aizstāvu sieviešu sportu. Man ļoti pietrūks “Eurosport” komandas, un es novēlu viņiem visu to labāko olimpisko spēļu atlikušajā laikā. Nekādi citi komentāri netiks sniegti. Paldies.”