VIDEO: vīrietis ar stilīgām peldbiksēm nesteidzīgi pienāk un ienirst olimpiskajā baseinā, kļūstot par interneta sensāciju
foto: ekrānuzņēmums no video
Olimpisko peldēšanas sacensību glābēja zvaigžņu stundu, ko pamanījuši miljoni visā pasaulē.
Citi sporta veidi

VIDEO: vīrietis ar stilīgām peldbiksēm nesteidzīgi pienāk un ienirst olimpiskajā baseinā, kļūstot par interneta sensāciju

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Kāds vīrietis, ko ASV komentētāji nosaukuši par Bobu cepuru ķērāju (“Bob The Cap Catcher”), kļuvis par interneta sensāciju pēc tam, kad tērpies daudzkrāsainās peldbiksēs Parīzes olimpiskajās spēlēs paveica varoņdarbu.

VIDEO: vīrietis ar stilīgām peldbiksēm nesteidzīgi...

Pirms sieviešu 100 metru peldēšanas priekšsacīkstēm brasā amerikāņu peldētāja Emma Vēbere olimpiskajā “La Defense” pelbaseinā Parīzē pazaudēja savu peldcepuri.

Šis negadījums uz mirkli aizkavēja sacensību startu, un bija jāatrod risinājums, kā dabūt no baseina dibena ārā cepuri. Tad televīzijas kameras pēkšņi pieslēdzās kādam pusmūža vīrietim košās peldbiksēs, kurš nesteidzīgi dodas baseina virzienā, tajā ielec un vēlāk ienirst pēc cepures. Mirkli vēlāk jau cepure bija atrasta un par Bobu nodēvētais vīrietis jau uzvaroši to pacēla gaisā, lienot ārā no baseina, un izraisīja klātesošo skatītāju tūkstošu sajūsmu.

Par Bobu dēvētā vīrieša veikums izraisīja sajūsmu arī sociālajos tīklus, kur tika augstu novērtēta gan viņa stila izjūta, gan nesteidzība, gan augums – kas nodēvēts par īstu “tēta ķermeni”.