Ralfs Eilands: kurš vispār skatās olimpiskās spēles?
foto: Evija Trifanova/LETA
Mūziķis Ralfs Eilands uzstājas pirms Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēles basketbolā vīriešiem, kurā tiksies basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" ar basketbola klubu "Keila".
Sabiedrība
2024. gada 28. jūlijā, 15:27

Ralfs Eilands: kurš vispār skatās olimpiskās spēles?

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ar savām pārdomām par olimpiskajām spēlēm mikroblogā “X” dalījās dziedātājs Ralfs Eilands.

Ralfs Eilands: kurš vispār skatās olimpiskās spēle...

“Ziniet, ko es nesaprotu? Kurš vispār skatās olimpiskās spēles?” ar šādiem vārdiem Ralfs Eilands iesāka savu ziņu mikroblogā “X”. Eilands turpināja ziņu runājot par to, ka pēc olimpiādes atklāšanas nav ko skatīties. Viņš uzdeva jautājumu, vai kāds cilvēks ir kādreiz pamodies un apsvēris domu, ka varētu noskatīties, piemēram, ūdens polo? Atbildot uz savu jautājumu, Eilands sniedza salīdzināju, ka cilvēki neiet uz kinoteātri, lai nopirktu biļeti, lai noskatītos kā sportisti sacenšas klinšu kāpšanā.

Viņš uzskata, ka olimpiskajām spēlēm vajag tikai atklāšanu un noslēgumu un abos pasākumos jābūt vismaz pa vienam Rovana Atkinsona priekšnesumam. Savukārt sportisti mēnesi var veidot attiecības un darīt ko viņi vēlās olimpiskajā ciematiņā, bet to var nekur nerādīt.

Zem Eilanda ziņas komentāros, daži cilvēki piekrita, ka arī neskatoties olimpiskās spēles. Citi savukārt padalījās ar to, ka skatās kādu konkrētu sev interesējošu sporta veidu, piemēram, skeitbordingu, volejbolu, peldēšanu. Daži citi savukārt komentēja, ka šogad izlēma neskatīties tikai tāpēc, ka olimpiādē piedalās atlēti no Krievijas.