0dienas
6stundas
21minūtes
53sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Nekas nav ļaunāks par selfiju un drošības fiasko: stadiona apsardzes darbinieks savaino portugāļu futbola zvaigzni
foto: ZUMAPRESS.com
Veiksmīgākais no strīkeriem bija kāds zēns, kurš arī tika pie bildes ar savu elku Krištianu Ronaldu.
Futbols

Nekas nav ļaunāks par selfiju un drošības fiasko: stadiona apsardzes darbinieks savaino portugāļu futbola zvaigzni

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Ar pamatīgu skandālu Dortmundes “BVB” stadionā noslēgusies Portugāles un Turcijas spēle Eiropas čempionātā. Mačā krietni pārāki bija 2016. gada Eiropas čempioni, bet pēc mača notikušais rada visai lielu neizpratni un sašutumu.

Nekas nav ļaunāks par selfiju un drošības fiasko: ...

Jauns.lv jau vēstīja, ka Portugāles futbolisti grupu turnīra otrajā mačā pārliecinoši ar 3:0 pārspēja turkus, nodrošinot vietu astotdaļfinālā. Pēc spēles finālsvilpes laukumā izskrēja vairākas spēlei nepiederošas personas, kas vēlējās izmantot iespēju tikt pie selfija ar vienu no visu laiku labākajiem pasaules futbolistiem Krištianu Ronaldu.

Vienu no šādiem mirkļa slavas tīkotājiem centās noķert kāds apsargs, bet netīšām ieslīdēja Portugāles izlases un Parīzes “Saint-Germain” uzbrucējā Gonsalu Ramosā. Pēc “Transfermarkt” datiem 50 miljonus eiro vērtais futbolists šajā čempionātā laukumā vēl nav devies, bet sadursme ar apsargu viņa izredzes uzspēlēt finālturnīrā noteikti nepalielināja, jo pēc sāpīgā apsarga klupinājuma no zālāja devās nost manāmi klibojot.

Notikušais manāmi pārsteidza arī blakus esošos Ronaldu un Bernardu Silvu.

Mačā pieredzētais rada manāmas bažas par drošības pasākumiem šajā stadionā ar 80 000 skatītāju ietilpību, jo spēles pamatlaiks tika apturēts četras reizes, kad laukumā izskrēja fani, kas vēlējās nobildēties ar Ronaldu. Jādomā, ka čempionāta rīkotājiem nāksies veikt pamatīgu izmeklēšanu un pasākums drošības uzlabošanai, lai šajā stadionā varētu notikt vēl citi mači.

foto: REUTERS/SCANPIX
Jācer, ka Gonsalu Ramosa gūtais savainojums nebūs nekas nopietns.
Jācer, ka Gonsalu Ramosa gūtais savainojums nebūs nekas nopietns.

Par notikušo savs viedoklis ir arī cilvēkiem sociālajos tīklos:  "Laukumā skrējēji varēja izdarīt daudz sliktākas lietas, nekā uzņemt selfiju," bet kāds cits rakstīja: "Ko darīt, ja Ramoss tā dēļ guvis savainojumu?” liekot manīt, ka viņaprāt apsarga rīcība bija nesamērīga. Trešais komentēja: "Pieci vai seši laukumā izskrējēji  20 minūšu laikā Turcijas un Portugāles spēlē, kā tas varēja notikt? Šokējoša drošība." Ceturtais piebilda: "Četri dažādi līdzjutēju izskrējieni laukumā Portugāles spēles laikā ir smieklīgi. Tas ir apkaunojoši no "drošības" puses."