0dienas
4stundas
27minūtes
50sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Par Olivera skrējienu laukumā, lai apskautu Ronaldu, būs jāmaksā tūkstoši
foto: Ieva Čīka/LETA
Pats Krištianu Ronaldu visai pozitīvi uztvēra Olivera vēlmi apskauties.

Par Olivera skrējienu laukumā, lai apskautu Ronaldu, būs jāmaksā tūkstoši

Kasjauns.lv

Piektdienas futbola mača starp Latvijas un Portugāles izlasēm, iespējams, sirsnīgākais mirklis, kurā mazais zēns izskrēja laukumā, lai apskautu savu elku Krištianu Ronaldu, Latvijas futbola federācijai (LFF) izmaksās prāvu summiņu, sarunā ar Latvijas Radio atklājis LFF prezidents Guntis Indriksons.

Par Olivera skrējienu laukumā, lai apskautu Ronald...

Latvija pret Portugāli Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē futbolā

Kā sociālajos tīklos vēsta puiša mamma Evita, zēna vārds ir Olivers un viņš jau iepriekš, būdams Barselonā, ir vēlējies izskriet laukumā spēles laikā pie saviem futbola elkiem, tomēr tur apsargi bijuši daudz modrāki un neko tādu nav pieļāvuši. Savukārt pati mamma ir lepna par savu dēla drosmi un to, ka viņš nav nobijies piepildīt savu dzīves sapni.

“Tas nav normāli, tas nav pareizi. Tas vēlreiz liek visiem aizdomāties par to, kāds mums ir galvenais stadions uz šo brīdi. Šai spēlei vajadzēja būt jaunajā stadionā, un es domāju, ka tur tādas likstas noteikti nebūtu notikušas,” sarunā ar Latvijas Radio komentēja Indriksons, kurš ir pārliecināts, ka mūsdienīgākā stadionā nekas tāds nebūtu iespējams.

Pašam zēnam par šo izgājienu nekādu seku nebūs, taču federācijai nāksies šķirties no prāviem līdzekļiem. Sociālajos tīklos izskan dažādi minējumi par analoģiskiem pārkāpumiem citviet, kas varētu būt aptuveni 15-30 tūkstošu eiro. Arī Indriksons ir pārliecināts, ka soda nauda noteikti nebūs maza, bet kāda tieši viņš atteicās izteikt minējumus.

LFF prezidents zēnu nevaino un uzskata, ka par to jāatbild citiem: “Ja bērnu pārceļ pāri barjerai, viņš skries.” Kopumā ar apsardzes darbu LFF prezidents ir apmierināts, tomēr kāds no darbiniekiem uz brīdi, visticamāk, zaudējis modrību, kas ir par iemeslu šim nopietnajam incidentam.

Jādomā, ka soda apmēru nesamazinās arī fakts, ka pēc spēles laukumā devās vēl daži bērni, kuri darīja visu, lai izmantotu iespēju pieskarties šā brīža pasaules labākajam futbolistam Krištianu Ronaldu.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka vakar 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačā Latvija savā laukumā ar 0:3 piekāpās Eiropas čempionvienībai Portugālei, kuras rindās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās pagājušā gada pasaules labākais futbolists Ronaldu.