Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Igaunijas futbola rekordists Vasiļjevs, kurš saņēmis plašu nosodījumu par izteikumiem Ukrainas jautājumā, nolēmis beigt karjeru izlase
foto: Ryan Hiscott/JMP/Shutterstock/ Vida Press
39 gadus vecais futbolists sarunā ar igauņu medijiem atklāja, ka viņš pietiekami labi nesaprot Ukrainā notiekošo, lai ieņemtu kādu konkrētu nostāju.
Futbols

Igaunijas futbola rekordists Vasiļjevs, kurš saņēmis plašu nosodījumu par izteikumiem Ukrainas jautājumā, nolēmis beigt karjeru izlase

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Igaunijas vīriešu futbola izlases ilggadējais kapteinis Konstantīns Vasiļjevs pirms Baltijas kausa noslēgs karjeru valstsvienībā, otrdien paziņoja komandas galvenais treneris Tomass Hēberli.

Igaunijas futbola rekordists Vasiļjevs, kurš saņēm...

39 gadus vecais Vasiļjevs izlasē aizvadījis 157 spēles un guvis 26 vārtus. Tikpat maču ir 2009. gadā izlasē karjeru noslēgušajam Martinam Reimam.

Tallinas "Flora" uzbrūkošais pussargs Vasiļjevs karjeras pēdējo maču aizvadīs 4. jūnijā, kad Igaunijas valstsvienība spēkosies ar Šveici. Nākamajās divās spēlēs, kas notiks Baltijas kausa ietvaros attiecīgi 8. jūnijā pret Fēru salām un 11.  jūnijā pret Latviju vai Lietuvu, Vasiļjevs vairs nepiedalīsies.

Konstantīns Vasiļjevs, kurš karjeras laikā pārstāvējis arī Slovēnijas, Polijas un Krievijas komandas, Igaunijas izlases sastāvā guvis 26 vārtus, kas viņu labāko vārtu guvēju sarakstā ierinfo trešajā vietā (aiz leģendārajiem Indreka Zelinski – 27 - un Andresa Opera – 38).

Tāpat 4. jūnijā pēdējais mačs būs trenerim Hēberli, kura pienākumus pēc tam pārņems Jirgens Henns.