Futbols
2023. gada 22. jūlijs, 11:46

VIDEO: "Mike, turies, mēs ar tevi!" Salaspils "Super Nova" leģionārs spēlē ielauž galvaskausu

Jauns.lv

Piektdien, 21. jūlijā, "Metta" komanda piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 23.kārtas ievadā tikās ar Salaspils "Super Nova". Spēlē "Metta" viesos ar rezultātu 3:1 (1:0) pārspēja turnīra vājāko vienību, taču spēli aizēnoja smaga trauma, ko guva "Super Nova" leģionārs, kamerūnietis Mika Priso.

Otrajā puslaikā "Super Nova" futbolista Priso smagas traumas dēļ mačs tika apturēts uz apmēram 20 minūtēm.

“Super Nova” prezidents Jānis Engelis ziņo, ka pēc šodienas sadursmes ar galvām komandas leģionāram Mike Priso briesmas dzīvībai nepastāv, taču ir ielūzis galvaskauss.

"Diemžēl, otrajā puslaikā mūsu debitants Mike Priso spēles epizodē guva traumu cīņā par augstu bumbu. Protams, šis murgainais notikums šokēja visus stadionā esošos, puisim ilgi sniedza palīdzību, patreiz viņš slimnīcā. Pēc mūsu informācijas stāvoklis stabils, dzīvībai briesmu nav, un pēc nedēļas, pilnībā ticami, Maiku izrakstīs. Visas mūsu domas ar Maiku, mēs vīrišķīgajam puisim novēlam drīzu izveseļošanos – turies, Maik, mēs ar tevi!," vēstīts "Super Nova" paziņojumā kluba mājas lapā, "ir lietas, kuras daudz svarīgākas par futbolu. Veselība. Mēs visi tagad vēlam to Maikam. Pēc šīs epizodes spēlei jau vairs nebija nozīmes, nopietni domāt par futbolu tādā situācijā nav iespējams. Visi šajā momentā ļoti pārdzīvoja par Maiku. Un par ”Mettas” spēlētāju Kārli Vilni, otru epizodes dalībnieku, protams, arī. Cik zināms, viņš, par laimi, no nopietnas traumas izvairījās, bet arī cieta. Mēs novēlam puišiem drīzu izveseļošanos. Atgriežieties, puiši, laukumā un atkal priecējiet savu komandu līdzjutējus!"
 

"Mēs pa īstam nepaspējām nopriecāties par vārtiem, nopriecāties par klasisku Maika debiju, kā gadījās šī sadursme gaisā… Šoks, vairākas “ātrās” laukumā, pauze uz minūtēm divdesmit. Spēle pārstāja interesēt," vēstīts "Super Nova" paziņojumā, "pēc tam, protams, komandas nospēlēja noteikto laiku. “Metta”  pat paspēja organizēt pretuzbrukumu un iesita trešos vārtus – 1:3. Bet tas viss jau bija it kā kādā spēles “miglā”, nopietni turpināt cīnīties un saglabāt noskaņu pēc tāda notikuma, protams, nereāli. Spēles ziņā SK Super Nova Salaspils, bez šaubām, pelnījusi vairāk. Bet atstāsim punktus augustam. Bet patreiz gribas vēlreiz teikt: “Mike, turies, mēs ar tevi!”"

Latvijas futbola virslīga: "Metta" pret "Super Nova". 21.07.2023.

"Metta" komanda piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 23.kārtas ievadā viesos ar rezultātu 3:1 (1:0) pārspēja turnīra vājāko vienību Salaspils "Super ...

gallery icon

"Metta" galvenais treneris Andris Riherts pēcspēles komentārā norādīja: "Nepatīkamā lieta, ka otro spēli pēc kārtas laukumā ir ātrā palīdzība. Ceru, ka Vilnim un abiem Āfrikas spēlētājiem no FK Liepāja un SK Super Nova viss būs kārtībā ar veselību. Diezgan nepatīkama situācija, bet gribu uzteikt gan tiesnešu, gan oficiālo personu, gan mediķu rīcību, kas palīdzēja visu izdarīt operatīvi. Tajā ziņā organizatoriski visi ļoti labi noreaģēja, ceru, ka tās sekundes noderēs un puišiem viss būs kārtībā."