foto: AP/Scanpix
Laikus sagatavo neizbēgamajam? Atklājas detaļas no Krištianu Ronaldu un Džordžīnas Rodrigesas pirmslaulību līguma
Krištianu Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa prezentācijas pasākumā Rijādā šī gada 3. janvārī.
Sporta zvaigznes
2023. gada 14. jūnijs, 16:42

Laikus sagatavo neizbēgamajam? Atklājas detaļas no Krištianu Ronaldu un Džordžīnas Rodrigesas pirmslaulību līguma

Jauns.lv

Viens no pasaules visu laiku labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu un Argentīnā dzimusī spāņu modele Džordžina Rodrigesa ir kopā ilgus gadus, taču oficiāla laulība vēl nav noslēgta, tomēr attiecību līgums ir sen ir noslēgts.

Leģendārais portugāļu uzbrucējs Krištianu Ronaldu un viņa draudzene Džordžīna Rodrigesa ir parakstījuši pirmslaulību līgumu.  Kā vēsta “Mundo Deportivo”, līgums tika parakstīts pēc Džordžinas pirmās grūtniecības.

Saskaņā ar avota teikto līgumā ir izklāstīti pāra kopīgās nākotnes pamati, kā arī aizsargāta titulētā futbolista manta, kas šobrīd tiek lēsta pusmiljarda ASV dolāru vērtībā.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon

Spāņu medija paustā informācija liecina, ja pāris nolems šķirties, tad Džordžīna Rodrigesa iegūs viņu ģimenes māju Spānijā. Turklāt spāņu modele saņems maksājumus 100 000 eiro apmērā līdz mūža galam.

Krištianu un Džordžina ir attiecībās kopš 2016. gada, tomēr viņi joprojām nav precējušies. Ronaldu dēļ savā likumdošanā acis pievēra pat Saūda Arābijas valsts, kas neprecētajam pārim ļāva dzīvot kopā, neraugoties uz striktajiem aizliegumiem.  

Rijādas “Four Seasons” viesnīca, kurā mitinās Krištianu Ronaldu ar ģimeni

Viens no pasaulē slavenākajiem sportistiem portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu pagājušā gada nogalē noslēdza līgumu ar Saūda Arābijas klubu “Al Nassr”, ...

gallery icon

Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa iepazinās 2016. gada jūnijā, kad Džordžīna strādāja par pārdevēju „Gucci” veikalā Madridē.  Šobrīd 29 gadus vecā modele žurnāla „Elle” itāļu izdevumam atzinusies, ka tā bijusi „mīlestība no pirmā skatiena”, turklāt abpusēja.

„Pirmo reizi Ronaldu satiku „Gucci” veikalā, kur tolaik strādāju par pārdevēju,” intervijā norāda Džordžīna Rodrigesa. „Dažas dienas vēlāk mēs sastapāmies vēlreiz, šoreiz jau citā zīmola rīkotā pasākumā...”

Krištianu Ronaldu meitas māmiņa Džordžīna Rodrigesa futbola tribīnēs un uz sarkanā paklāja

gallery icon

„Šajā reizē mēs varējām aprunāties neformālākā atmosfērā, ārpus manas darba vides... Tā bija mīlestība no pirmā skatiena mums abiem.”

Pārim ir divi kopīgi bērni. Džordžina 2017. gada 12. novembrī dzemdēja meitu, vārdā Alana Martina, 2022. gada 18. aprīlī piedzima meita Bella Emeralda. Mazās Bellas dvīņu brālītis Anhels dos Santošs Aveiru dzemdībām mira. Tāpat pāris kopā audzina 2017. gada 8. jūnijā surogātmātes pasaulē laistos dvīņus Evu un Mateo, kā arī 2010. gada 17. jūnijā dzimušo Krištianu Ronaldu junioru, kuru arī pasaulē laida surogātmāte.

Foto no Krištianu Ronaldu draudzenes Džordžīnas Rodrigesas "Instagram" profila

Foto no Portugāles futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu draudzenes spāņu modeles Džordžīnas Rodrigesas "Instagram" profila.

gallery icon

Krištianu Ronaldu pagājušajā ziemā pārcēlās uz Saūda Arābijas futbola klubu Rijādas “Al-Nassr”. Portugālis parakstīja līgumu uz divām sezonām par aptuveni 200 miljonu eiro lielu algu sezonā.

Šosezon 38 gadus vecais uzbrucējs ir aizvadīja 16 spēles un guva 14 vārtus. Ronaldu pats neslēpj, ka nav bijis viegli pielāgoties futbola spēlēšanai Saūda Arābijā īpaši augstās gaisa temperatūras dēļ.

Tā dzīvo Krištianu Ronaldu mīļotā: Džordžīnas Rodrigesas dzīve Instagram bildēs

gallery icon

Sagaidāms, ka nākamo sezonu Saūda Arābijas līgā aizvadīs vēl vairāki izcili futbolisti. Rijādas “Al Hilal” jau parakstījuši kādreizējo Ronaldu komandas biedru Madrides “Real” rindās Karīmu Benzemā, kurš pelnīs aptuveni 213 miljonus ASV dolāru (nepilni 197 miljoni eiro) sezonā.