foto: AP/Scanpix
Lebrons Džeimss solīja nemaksāt par tvitera konta zilo ķeksi, bet Īlons Masks izrādījās viltīgāks
Lebrons Džeimss un Losandželosas "Lakers" pašlaik sacenšas NBA izslēgšanas spēlēs, kur pēc divām spēlēm sērijā pret Memfisas "Grizzlies" rezultāts ir 1-1.
Sporta zvaigznes
2023. gada 21. aprīlis, 15:47

Lebrons Džeimss solīja nemaksāt par tvitera konta zilo ķeksi, bet Īlons Masks izrādījās viltīgāks

Jauns.lv

Neraugoties uz saviem iepriekšējiem izteikumiem, visu laiku rezultatīvākais nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Lebrons Džeimss daudziem par lielu pārteigumu saglabājis sava “Twitter” konta zilo verifikācijas apliecinājumu, lai gan negrasījās par to maksāt.

Losandželosas “Lakers” basketbolists Lebrons Džeimss iepriekš savā tvitera kontā ierakstīja, ka negrasās maksāt par “Twitter Blue” abonementu, kas apliecina, ka konts ir verificēts un pieder personai, kas ir minēta.

Ceturtdien “Twitter” sāka dzēst verificēto kontu atzīmes visiem, kas nebija samaksājuši par “Twitter Blue” abonementu, taču NBA zvaigzne Lebrons Džeimss saglabāja savu zilo atzīmi, lai gan iepriekš teica, ka nekad par to nemaksās. “Izskatās, ka mans zilais ķeksis drīz būs prom, jo, ja jūs mani zināt, tad es par to nemaksāšu,” 31. martā paziņoja pats basketbolists.

Lebrons Džeimss nopērk māju par nepilnu 21 miljonu ASV dolāru

Basketbolista Lebrona Džeimsa greznā villa Brentvudā (Kalifornijā) celta 2011. gadā. Tajā ir sešas guļamistabas un septiņas vannasistabas. Sportists māju nopircis ...

gallery icon

Džeimsa ilggadējais mediju padomnieks Adams Mendelsons pavēstīja, ka “Lakers” zvaigzne palicis pie sava un nav maksājis par abonementu, vēsta CBS. Saskaņā ar ziņojumu kāds “Twitter” darbinieks nosūtījis Džeimsam e-pastu, lai "Elona Muska vārdā pagarinātu bezmaksas “Twitter Blue” abonementu jūsu kontam @kingjames".

Tomēr “USA Today” vēstīja, ka kāda persona, kas ir pazīstama ar situāciju, sacīja, ka Džeimss atteicies no piedāvājuma, kad “Twitter” sazinājies ar viņu.

“Twitter” īpašnieks un izpilddirektors Īlons Masks, sociālā plašsaziņas līdzekļa platformā apstiprināja, ka viņš piedāvā šo priekšrocību dažām izredzētām slavenībām.

Tikmēr citiem NBA spēlētājiem, piemēram, Stefanam Karijam, Devinam Bukeram, Kevinam Durantam un Dža Morantam agrāk bija verificētie konti, taču ceturtdien viņi zaudēja savus zilos ķekšus.

Pēc tam, kad Masks iegādājās “Twitter”, lietotāji, kuriem nebija verificēti konti, varēja iegādāties ķeksi ar “Twitter Blue” abonementu, kas maksā 8 ASV dolārus mēnesī. Šie lietotāji tiek mikroblogošanas vietnē pie papildu funkcijām, piemēram, tvītu rediģēšanu. “Twitter” lietotāji, kuri jau bija verificēti, kādu laiku varēja saglabāt savu verifikācijas simbolu pie lietotājvārda, tomēr marta beigās uzņēmums paziņoja, ka līdzšinējā verificēto lietotāju programma drīz beigsies.

Lebrons Džeimss savas basketbolista karjeras laikā ir nopelnījis vairāk nekā 431 miljonu ASV dolāru (vairāk nekā 392 miljoni eiro). Turklāt viņam ir neskaitāmi reklāmas līgumu, no kuriem viens no ienesīgākajiem varētu būt ar sporta apģērbu zīmolu "Nike", kas basketbolistam ik gadu ienes desmitiem miljonu ASV dolāru,