foto: Twitter/ Vida Press
Mēnesi pēc šķiršanās Žerārs Pikē vēlējies atjaunot attiecības ar Šakiru
Žerārs Pikē un Šakira.
Sporta zvaigznes
2023. gada 24. janvāris, 09:21

Mēnesi pēc šķiršanās Žerārs Pikē vēlējies atjaunot attiecības ar Šakiru

Jauns.lv

Spāņu futbolists Žerārs Pikē centies izlīgt ar Šakiru, kad sapratis, ka ir kļūdījies, pametot kolumbiešu dziedātāju.

Futbolists mēģinājis atjaunot attiecības ar partneri, taču Šakira atteikusies viņam piedot, teikts jaunākajās ārvalstu ziņās.  

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

Amerikas spāņu valodas bezmaksas televīzijas tīkla “Univision” žurnālists Džordi Mārtins atklājis, ka Žerārs Pikē mēnesi pēc attiecību izjukšanas ar dziedātāju Šakiru, vēlējies tās atjaunot.  

Žerārs gribējis, lai Šakira visu aizmirstu un atgrieztos pie iepriekš ierastās dzīves kopā ar viņu. “Pikē nožēloja, ka pametis Šakiru, un nolēma mēģināt vēlreiz,” norādīja Džordi Mārtins.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Pēc tam, kad Šakira atteicās atgriezties, Žerārs uzsāka jaunas romantiskās attiecības ar sievieti, vārdā Klāra Čia Marti, pastāstījis žurnālists.

Klāra ir 23 gadus veca studente, ar kuru sportistu kopā savedušas “darba saistības”. Tā vēsta laikraksts “The Sun”. Pats Žerārs pagaidām šīs runas nav komentējis.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

“Dziedātājai tuvi cilvēki man stāsta, ka Šakira un Žerārs pārtraukuši attiecības jau aizvadītā gada aprīlī,” apliecinājis žurnālists.

“Mēnesi vēlāk Pikē to nožēloja un atgriezās mājās, bet nekas nesanāca un viņi nolēma pilnībā pārtraukt attiecības. Klāra viņa dzīvē bija jau tad,” precizējis Džordi Mārtins.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti aizvadītā gada septembrī Parīzē.

Žurnālists apgalvojis, ka Šakira, kura iepriekš Žerāram piedevusi viņa sānsoļus, šoreiz nebija tam vairs gatava, jo zināja, ka Klāra “nav tikai vēl viena”.  

Šīs runas, šķiet, patiesas, jo Šakira par to devusi pat mājienus savā dziesmā “53”: “Es pie tevis neatgriezīšos, pat ja tu raudāsi un lūgsies.”

Žerārs Pikē un Šakira, kuri ir vecāki dēliem Sašam un Milanam, par šķiršanos paziņoja pērn pēc 12 gadus ilgas kopābūšanas.

Atgādināsim, ka Šakira un Žerārs Pikē iepazinās 2010. gada Pasaules futbola kausa izcīņas finālturnīra laikā. Bijušajiem mīļotajiem dzimšanas dienas ir vienā un tajā pašā datumā, tikai sportists dzimis desmit gadus vēlāk nekā kolumbiešu popzvaigzne. Neraugoties uz dēlu nākšanu pasaulē, pāris tā arī oficiāli nenoformēja savas attiecības. Viņi dzīvoja civillaulībā.

Seksīgā Šakira

gallery icon