foto: scanpix
Populārā futbola fane atklāj: pasaules čempionāta laikā viņai privātās ziņas sūtījuši arī futbolisti
Rakstot privātās ziņas pievilcīgajai Ivanai, daži futbolisti mēģinājuši jokot, ka jau iepriekš atvainojas, ja uzvarēs Horvātijas izlasi.
Futbols
2023. gada 16. janvāris, 17:10

Populārā futbola fane atklāj: pasaules čempionāta laikā viņai privātās ziņas sūtījuši arī futbolisti

Jauns.lv

Pasaules kausa laikā Katarā starp Horvātijas izlases līdzjutējiem izcēlās 26 gadus vecā Ivana Knolla. Tagad Ivana atzīst, ka čempionāta laikā viņai uzmanību pievērsuši arī futbolisti.

foto: scanpix

Bijusī "Mis Horvātija" gluži kā magnēts piesaistīja Pasaules kausa fanu uzmanību. Ivana Knolla izskatījās pilnīgi atšķirīgi no Kataras sieviešu ierastā ģērbšanās koda, un skatītāji pūļiem vien vēlējās nofotografēties ar seksīgo horvātieti.

foto: scanpix

Tagad intervijā "Barstool Sports" Ivana atklāj, ka par viņu čempionāta laikā interesējušies ne tikai līdzjutēji. Pēc Knollas teiktā, sociālajos tīklos viņai ziņas sūtījuši arī futbolisti. "Jā, es atceros, ka daži spēlētāji rakstīja man ziņas, piemēram, "Kā tev iet? Bla, bla, bla," neslēpj horvātu skaistule.

foto: scanpix

Viņa sacīja, ka daži mēģinājuši jokot un rakstījuši, ka jau iepriekš atvainojas, ja uzvarēs Horvātijas izlasi.

foto: scanpix

Tomēr Horvātija turnīrā tika tālu, pārspējot Maroku, Brazīliju, Japānu, Kanādu, un izcīnot bronzas medaļu. "Es atbildēju tikai tad, kad viņi zaudēja," apgalvo Knolla.

foto: scanpix

Pēc zaudējuma komandas nekavējoties devās mājās, un Ivana atklāj, ka viņai nav bijis intereses Katarā sadraudzēties ar kādu futbolistu vai citu cilvēku, jo viņai šķiet, ka viņiem rūp tikai izskats. "Es vienkārši izklaidējos. Manuprāt, es cilvēkiem patīku, jo esmu skaista," mazliet iepriekš izdevumam "Daily Mail" sacīja Knolla. "Man nebija intereses ar kādu satikties. Es tikai gribēju likt cilvēkiem pasmaidīt, tas arī viss."

foto: scanpix

Čempionāta laikā 26 gadus vecā horvātiete piesaistīja arī pasaules mediju uzmanību, kas viņai palīdzēja kļūt vēl populārākai. Pirms sākās Pasaules kauss, viņai "Instagram" bija aptuveni 700 000 sekotāju, bet turnīra laikā bija dienas, kad viņas sekotāju pulks papildinājās pat ar 200 tūkstošiem jaunu fanu. Tagad Ivanas Knollas "Instagram" profilam seko jau ir vairāk nekā 3,6 miljoni interesentu.