foto: AFP/Scanpix
"Iezāģējot" Šakirai, Pikē nēsā "Casio" pulksteni un brauc ar "Renault Twingo"
Bijušo mīļoto Pikē un Šakiras konflikts jau pārvēršas ziepju operā
Sporta zvaigznes
2023. gada 16. janvāris, 12:58

"Iezāģējot" Šakirai, Pikē nēsā "Casio" pulksteni un brauc ar "Renault Twingo"

Jauns.lv

Kolumbiešu popzvaigznes Šakiras un kataloniešu futbolista Žerāra Pikē skandalēšanās acīmredzami pārvēršas "ziepju operā", bijušajiem mīļotajiem apmainoties ar publiskām laipnībām.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com video.
Pikē izvēlas "Casio"

Pēc Šakiras ažiotāžu izraisījušā videoklipa, kurā viņa sevi salīdzina ar "Rolex" pulksteni un "Ferrari" auto, nicīgi salīdzinot bijušā jauno mīlu ar "Casio" un "Renault Twingo", Pikē nepalika atbildi parādā — un demonstratīvi ieradās publiskā pasākumā, uzvilcis "Casio" un atbraucis ar "Renault Twingo".

Pikē ieradās Spānijas mediju līgas “Kings League” tiešajā ēterā, uzvilcis “Casio” pulksteni, izdalīja šādus pulksteņus visiem raidījuma dalībniekiem un paziņoja, ka “Casio” ir parakstījis sponsorēšanas līgumu ar “Kings League”.

“Šis pulkstenis kalpos visu mūžu,” viņš sacīja, acīmredzami ieknābjot bijušajai mīlai.

Lai atmaksa būtu vēl saldāka, viņš uz šo pasākumu atbrauca ar apmēram 9000 eiro vērto “Renault Twingo”, vēsta britu izdevums “The Sun”.

Kā jau ziņots, Šakiras videoklips dziesmai "Out of Your League" vietnē "YouTube" 24 stundu laikā skatīts vairāk nekā 63 miljonus reižu, kļūstot par skatītāko latīņu dziesmu šādā laika periodā. Trīs minūšu garajā dziesmā Šakira spāņu valodā neglaimojoši izsakās par Pikē jauno draudzeni Klāru Čia Marti, kurai ir 23 gadi. Šakira uzskata, ka ir "divu divdesmitdivgadnieču vērta" un salīdzina Pikē jaunās attiecības ar "Ferrari" nomaiņu pret "Renault Twingo" un "Rolex" pulksteņa maiņu pret "Casio".

45 gadus vecā Šakira pēc vairāk nekā 10 kopā pavadītiem gadiem 2022. gadā šķīrās no kādreizējā futbolkluba "Barcelona" spēlētāja Pikē. Abi nekad nav bijuši precējušies, bet viņiem ir divi kopīgi bērni - 9 gadus vecais Milans un 7 gadus vecais Saša. Šakira un Pikē iepazinās 2010. gada Pasaules futbola kausa izcīņas finālturnīra laikā. Bijušajiem mīļotajiem dzimšanas dienas ir vienā un tajā pašā datumā, tikai sportists dzimis desmit gadus vēlāk nekā kolumbiešu popzvaigzne.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

Šakira pārdod māju Maiami

gallery icon

Dziedātāja Šakira savam dēlēnam izvēlējusies krekliņu ar "skaļu" saukli

Dziedātāja Šakira savam dēlam Milanam brīvdienās uzvilkusi T-kreklu ar saukli "Piedodiet, meitenes, bet es satiekos tikai ar modelēm!"

gallery icon

7 mēnešus pēc dēla piedzimšanas Šakira atkal ģērbjas apspīlētā mini

gallery icon

Šakiras 4 mēnešus vecajam dēliņam jau sava futbolbumba

gallery icon

Šakiras piedzīvojums ar jūras lauvu

gallery icon

Seksīgā Šakira

gallery icon