Radulovu atzīst par KHL regulārās sezonas vērtīgāko hokejistu
Aleksandrs Radulovs aizvadīja individuāli ļoti veiksmīgu sezona, tomēr tas nepalīdzēju CSKA uzvarēt KHL Rietumu konferences finālserijā.

Radulovu atzīst par KHL regulārās sezonas vērtīgāko hokejistu

Jauns.lv

Maskavas CSKA uzbrucējs Aleksandrs Radulovs ceturtdien saņēma balvu kā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 2014./2015. gada regulārā čempionāta vērtīgakais spēlētājs, informē līgas preses dienests.

Radulovu atzīst par KHL regulārās sezonas vērtīgāk...

Maskavā ceturtdien notika KHL sezonas noslēguma pasākums, kurā tika apbalvoti labākie dažādās nominācijās. Radulovs saņēma vēl vairākas balvas ne tikai kā vērtīgākais regulārā čempionāta spēlētājs, bet arī ka rezultatīvākais hokejists un spēlētājs ar labāko lietderības rādītāju.

Par aizvadītās sezonas labāko treneri atzina Vjačeslavu Bikovu, kura vadībā Sanktpēterburgas SKA izcīnīja Gagarina kausu. Par KHL sezonas džentelmeņiem balvas saņēma Viktors Antipins no Magņitogorskas "Metallurg" un Jevgēņijs Dadonovs no SKA. Otro gadu pēc kārtas par KHL "dzelzs vīru", kurš aizvadījis visvairāk spēļu pēdējo trīs sezonu laikā, tika atzīts uzbrucējs Maksims Jakuceņja. Balvu par uzticību hokejam saņēma Vjačeslavs Kozlovs, kuram šī bija pēdējā sezona hokejista karjerā.

Par labāko vārtsargu atzina somu hokejistu Miko Koskinenu no SKA, par labāko debitantu Maksimu Maminu no Maskavas CSKA, bet par visvairāk progresējušo spēlētāju Artemiju Panarinu no SKA. Par sezonas labāko tiesnesi atzina Alekseju Aņisimovu.

Labākā snaipera balva tika amerikānim Stīvam Mozesam no Helsinku "Jokerit", kurš guva 36 vārtus, uzstādot jaunu KHL rekordu, bet balva līgas rezultatīvākajai maiņai aizceļoja uz Astanas "Baris" pie leģionāriem Brendona Bočenska, Naidžela Dousa un Dastina Boida, kuri kopā guva 62 vārtus.

Savukārt sezonas simboliskajā izlasē tika iekļauti Kazaņas "Ak Bars" vārtsargs Anderss Nilsons, aizsargi Ņikita Zaicevs (CSKA) un Maksims Čudinovs (SKA), uzbrucēji Radulovs, Mozess un Panarins.