foto: AFP/Scanpix
Lempards pēc kļūšanas par "Everton" treneri ievērojami pastiprina sastāvu
Frenks Lempards.
Futbols
2022. gada 1. februāris, 11:50

Lempards pēc kļūšanas par "Everton" treneri ievērojami pastiprina sastāvu

Jauns.lv / LETA

Anglijas premjerlīgas vienības Liverpūles "Everton" jaunais galvenais treneris Frenks Lempards transfēru perioda pēdējā dienā spējis komandai piesaistīt pussargus Deli Alli un Doniju van de Bēku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lempards par "Everton" galveno treneri tika apstiprināts pirmdien. Vienošanās ar noslēgta uz diviem ar pusi gadiem.

25 gadus vecais Alli uz Liverpūles vienību pārcēlies no Totenhemas "Hotspur". Tiek ziņots, ka transfēra summa var sasniegt 40 miljonus britu mārciņu (48,1 miljons eiro).

"Hotspur" komandai 37 spēles Anglijas izlasē aizvadījušais Alli pievienojās 2015. gadā, pārnākot no Miltonkeinsas "Dons", kur viņš uzsāka savu karjeru.

Šosezon Alli premjerlīga aizvadījis desmit spēles, kurās guvis vienus vārtus, bet kopumā londoniešu sastāvā viņam 269 spēlēs 67 precīzi sitieni.

Tikmēr nīderlandiešu pussargs van de Bēks uz "Everton" pārnācis uz īres tiesībām no Mančestras "United", kuras rindās šosezon viņš aizvadījis astoņas spēles un izcēlies ar vienu precīzu sitienu.

Amsterdamas "Ajax" audzēknis par 40 miljoniem mārciņu uz "United" pārcēlās 2020. gadā, taču 50 spēlēs kluba rindās guvis tikai divus vārtus.

Van de Bēks Liverpūles komandai izīrēts līdz sezonas beigām.

Nedz Alli, nedz van de Bēks nevarēs palīdzēt "Everton" sestdien Anglijas kausa izcīņas ceturtās kārtas spēlē ar "Brentford", tomēr drīkstēs debitēt 8. februāra premjerlīgas spēlē pret Ņūkāslas "United".

"Everton" ar izcīnītiem 19 punktiem 20 mačos Anglijas futbola premjerlīgā ierindojas 16. vietā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās