Hokejs
2021. gada 28. decembris, 23:37

Krikunovs: diemžēl visus trīs vārtus ielaida viena maiņa

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pauda nožēlu, ka visus trīs zaudētos vārtus pamatlaikā ielaida viena maiņa.

Jau ziņots, ka "Dinamo" otrdien regulārā čempionāta mačā izlaida trīs vārtu pārsvaru un mājās ar rezultātu 3:4 (1:0, 2:0, 0:3, 0:1) papildlaikā zaudēja Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard". Vārtus rīdziniekiem guva Kristaps Zīle, Jānis Švanenbergs un Gints Meija.

"Nav patīkami zaudēt spēli, kurā atrodies vadībā ar 3:0. Diemžēl visus trīs vārtus ielaida viena maiņa. Jaunie hokejisti ar savu spēli iepriecināja, taču atkal mūs turpina vajāt traumas.

Filips Buncis varēja pielikt punktu spēlei, bet vēl nav pienācis viņa laiks. Puiši centās un cīnījās, mēģināja uzvarēt spēli. Viens punkts ir vājš mierinājums spēlē, kurā esi vadībā ar 3:0," pēcspēles preses konferencē stāstīja Krikunovs.Viņaprāt, komanda vienkārši nobijusies uzvarēt spēcīgo pretinieku.

Treneri hokejistus pirms trešā perioda brīdinājuši, ka jāspēlē uzmanīgi, jo "Avangard" centīsies atspēlēties.

Rīdziniekus turpina vajāt arī traumas. Krikunovs pastāstīja, ka Rīss Skārlets spēlē ar savainojumu, bet Nikolajs Jeļisejevs pēc atgriešanās atkal atsvaidzinājis traumu. Tāpat problēmas ir Arsenam Hisamutdinovam, Peters Tīvola nav atguvies pēc saslimšanas izlasē, kamēr Oskars Cibuļskis sācis slidot, taču pagaidām vēl nevar palīdzēt. Tāpat pagaidām jāiztiek bez Emīla Puarjē palīdzības.

Švanenbergs atzina, ka "Dinamo" maču iesāka labi un aktīvi, kā arī uzbrucējs uzteica komandas sniegumu aizsardzībā.
"Spējām izmantot savas iespējas un gūt vārtus. Pirmās 40 minūtes mūsu izpildījumā bija veiksmīgas. Tomēr noslēdzošajās 20 minūtēs nespējām tikt līdzi viņu darbībai, kā rezultātā ielaidām trīs vārtus. Diemžēl nepaveicās pagarinājumā, bet viņi savu izdevību izmantoja," klubs citē jaunā uzbrucēja teikto.

Turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 35 punktiem 42 spēlēs ieņem pēdējo vietu Rietumu grupā, bet Omskas vienība Austrumu grupā ierindojas piektajā vietā ar 54 punktiem 43 mačos.

Pēc šīs spēles "Dinamo" aizvadīs trīs izbraukuma spēles, pirmajā no tām 30.decembrī tiekoties ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo".