„Mis Bikini Latvia 2015” atklāj savas diētas un treniņu noslēpumu. FOTO
Elegantu kroni, titulu „Mis Bikini Latvia 2015” kā arī ceļazīmi uz konkursa pasaules finālu Ķīnā ieguva 20 gadus vecā Latvijas Universitātes studente Anete Šaitere! Otro vietu un titulu „Vice Mis Bikini 2015” saņēma Banku augstskolas studente un bodybuildinga entuziaste Jekaterina Jermolajeva (20).
Fitness
2015. gada 28. jūnijs, 16:38

„Mis Bikini Latvia 2015” atklāj savas diētas un treniņu noslēpumu. FOTO

Jauns.lv

Sestdien, 27. jūnijā, Rīgas naktsklubā „Coyote Fly” par īpaši „karsto” titulu – „Miss Bikini Latvia 2015” sacentās 10 meitenes. Daiļavu māku pievērst sev uzmanību ar speciāli šim konkursam trenētajiem ķermeņiem vērtēja žūrija un pasākuma izskaņā par uzvarētāju tika atzīta 20 gadus vecā Latvijas Universitātes studente Anete Šaitere!

„Jūtos neaprakstāmi!”

Ar lielu nepacietību gaidīju šo dienu un, lai arī ik pa laikam prātā iezagās doma, ka uzvarēšu, par šī vakara noslēgumu esmu patiešām ļoti pārsteigta!” valdot emocijas stāsta Anete. Neskatoties uz saviļņojumu un emocijām par iegūto uzvaru, kas meitenei dod iespēju piedalīties konkursa pasaules finālā Ķīnā, Anete stāsta, ka tuvākā laika plāni ir darbs ar sevi un stingri treniņi nākamajam posmam: „Pirmais, ko vēlos, ir labi izgulēties un pamosties, lai jau rītdien atsāktu treniņus –  pieturos pie stingra režīma un nepieļauju nekādas atkāpes!”

Jaunā kroņa īpašniece izstāsta arī par disciplīnu un režīmu, kas bijis nepieciešams, lai sagatavotos lielajam Latvijas finālam: „Es nepieturos pie maz-kaloriju diētām. Mana metode ir patiešām veselīgs uzturs un atbilstošas treniņu metodes. Arī Līgo svētkus, kuri ietilpa nedēļā pirms fināla, aizvadīju gluži tāpat kā citi, neatsakoties ne no kā – galvenais ir treniņi un veselīga pārtika!”

„Dažu nedēļu laikā meitenes paveikušas neiespējamo!”

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja arī vairākas sabiedrībā zināmas personas, tostarp arī hokejists Kaspars Saulietis ar sievu Katrīni, „Coyote Fly” rezidents DJ Gustavito, kā arī viens no TV šova „Dejo ar zvaigzni” spilgtākajiem un iedvesmojošākajiem dalībniekiem Mārtiņš Oliņš.

„Bija grūti izlemt – meitenes tik tiešām ir smagi strādājušas un izaugsme šī konkursa ietvaros ir acīmredzama,” spriež žūrijas loceklis DJ Gustavito.

Līdzīgi domā arī pasākuma vadītājs TV 24 seja Mārtiņš Kapzems: „Dažu nedēļu laikā meitenes ir paveikušas neiespējamo – biju klāt arī pusfināla laikā un šodien redzētais mani pārsteidza!”

„Uzvarētāja savu titulu ir pelnījusi! Anete bija manā un manas ģimenes TOP2!” apgalvo Katrīne Sauliete, kura arī iejutās žūrijas locekļa lomā un savulaik pati bijusi „Vice Miss Rīga”, „Miss Foto Latvija” un kopš 16 gadu vecuma piedalījusies vairākos skaistumkonkursos.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica