foto: imago images/Inpho Photography
Pieskarties Ronaldu un dabūt dāvanu! Mazās Adisones dzīves lielākais prieks tētim varēja izmaksāt tūkstošus
11 gadus vecās Adisones Vīlanas neviltotais prieks.
Futbols
2021. gada 17. novembris, 06:56

Pieskarties Ronaldu un dabūt dāvanu! Mazās Adisones dzīves lielākais prieks tētim varēja izmaksāt tūkstošus

Jauns.lv

Ceturtdien Dublinā notikusī Pasaules kausa kvalifikācijas spēle starp Īriju un Portugāli, kas noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, kādai ģimenei varēja izmaksāt krietni vairāk nekā biļešu iegāde, kādas uzkodas un dzēriens, tomēr meitas neviltotais prieks, visticamāk, to visu kompensēs ar uzviju.

11 gadus vecā Adisone Vīlana pēc spēles finālsvilpes nespēja savaldīt emocijas un izskrēja laukumā pie sava mūža elka – portugāļu futbola superzvaigznes Krištianu Ronaldu. Mazā meitene asarām acīs apskāva savu elku, piedzīvojot, iespējams, visvairāk saviļņojošo brīdi dzīvē.

Apsardzes darbinieks, pamanot spēlei nepiederošu personu uz laukuma, vēlējās Adisoni novesta malā, bet Ronaldu paprasīja to nedarīt, viņš apskāva mazo meiteni un iedeva viņai savu kreklu, izraisot sajūsmu tribīnēs, vēsta “The Irish Mirror”.

Savu sapņa piepildījumu sarunā ar radio staciju “FM104” mazā īriete atstāsta sekojoši: “Es tikai kliedzu Ronaldu vārdu. Viņš pagriezās un ieraudzīja mani, tad pateica apsargam, lai ļauj palikt laukumā. Tad es viņu saucu pie sevis, un viņš atnāca. Es vienkārši bijā šokā, es raudāju un paprasīju viņam kreklu. Lūdzu, lūdzu, es esmu liels, milzīgs tavs fans,” emocionālo brīdi atceras mazā līdzjutēja.

foto: AP/Scanpix
11 gadus vecās Adisones Vīlanas neviltotais prieks.

“Viņš pajautāja, vai man viss ir kārtībā. Kad mans tētis ieraudzīja viņu novelkam kreklu, tēta seja bija vienkārši šokā. Es nodomāju: “Ak Dievs, mans sapnis beidzot piepildās.” Šī, iespējams, ir pēdējā reize, kad viņš spēlēja Īrijā,” Adisone atceras ceturtdien pieredzēto.

foto: REUTERS/SCANPIX
11 gadus vecās Adisones Vīlanas neviltotais prieks.

Adisone Vīlana atklāja, ka viņai piespriests 3000 eiro naudassods, ko viņas tētis ari samaksās. Īrijas Futbola federācija gan paziņojusi, ka atcels piespriesto soda naudu. Cerēsim, ka tā arī notiks.

foto: EPA/Scanpix
11 gadus vecās Adisones Vīlanas neviltotais prieks.

Jauns.lv jau vēstīja, ka līdzīgs atgadījums bija arī Rīgā, kad Latvijā viesojās Krištianu Ronaldu un Portugāles izlase. 2017. gadā laukumā izskrēja Olivers.

Kā sociālajos tīklos vēstīja puiša mamma Evita, viņš jau iepriekš, būdams Barselonā, ir vēlējies izskriet laukumā spēles laikā pie saviem futbola elkiem, tomēr tur apsargi bijuši daudz modrāki un neko tādu nav pieļāvuši. Savukārt pati mamma ir lepna par savu dēla drosmi un to, ka viņš nav nobijies piepildīt savu dzīves sapni.

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon
48

“Tas nav normāli, tas nav pareizi. Tas vēlreiz liek visiem aizdomāties par to, kāds mums ir galvenais stadions uz šo brīdi. Šai spēlei vajadzēja būt jaunajā stadionā (mačs notika "Skonto" stadionā), un es domāju, ka tur tādas likstas noteikti nebūtu notikušas,” sarunā ar Latvijas Radio komentēja tā brīža Latvijas Futbola federācijas prezidents Guntis Indriksons, kurš ir pārliecināts, ka mūsdienīgākā stadionā nekas tāds nebūtu iespējams.

Pašam zēnam par šo izgājienu nekādu seku nebūs, taču federācijai nācās šķirties no prāviem līdzekļiem.

Krištianu Ronaldu neatļautie treniņi pandēmijas laikā

Krištianu Ronaldu trenējas futbola stadionā Madeirā, kad tas nemaz nav atļauts.

gallery icon
18

LFF prezidents zēnu nevaino un uzskata, ka par to jāatbild citiem: “Ja bērnu pārceļ pāri barjerai, viņš skries.” Kopumā ar apsardzes darbu LFF prezidents ir apmierināts, tomēr kāds no darbiniekiem uz brīdi, visticamāk, zaudējis modrību, kas ir par iemeslu šim nopietnajam incidentam.

Jādomā, ka soda apmēru nesamazinās arī fakts, ka pēc spēles laukumā devās vēl daži bērni, kuri darīja visu, lai izmantotu iespēju pieskarties vienam no pasaules labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu.

Krištianu Ronaldu kvēlākā fane Latvijā

Mārketinga speciāliste Jeļena ir ļoti kaislīga Ronaldu fane, un 2017. gada 8. jūnijā vairākas stundas dežūrēja Rīgā pie viesnīcas, lai ...

gallery icon
7

Toreiz 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačā Latvija savā laukumā ar 0:3 piekāpās Eiropas čempionvienībai Portugālei, kuras rindās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās 2016. gada pasaules labākais futbolists Ronaldu.