Hokejs
2021. gada 31. oktobris, 22:19

Cibuļskis: Meija uzbrukumā dara fantastiskas lietas

Jauns.lv / LETA

Rīgas "Dinamo" aizsargs Oskars Cibuļskis svētdien izcīnītajā uzvarā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā izcēla komandas biedra Ginta Meijas sniegumu.

Jau ziņots, ka Rīgas komanda svētdien mājās ar rezultātu 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) pārspēja Maskavas "Dinamo" un tika pie pirmās uzvaras Valērija Kuļibabas vadībā.

Rīgas "Dinamo" labā divreiz izcēlās Oskars Cibuļskis, kuram tā bija pirmā divu gūto vārtu spēle KHL, savukārt ar vieniem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Lauris Dārziņš, bet Gints Meija sakrāja 1+1.

"Sajūtas ir fantastiskas pēc šādas uzvaras. Vēl viens no iemesliem ir manas meitas astoņu gadu dzimšanas diena, tas šo panākumu padara vēl saldāku. Mačs nebija viegls, taču mēs izpildījām treneru norādījumus," klubs citē Cibuļska teikta.

Viņa skatījumā ir ļoti pozitīvi, ka komanda spēja gūt vārtus vairākumā un noturēja rezultātu pret spēcīgu sāncensi. Tāpat tika izcīnīti ļoti nozīmīgi punkti turnīra tabulā.

"Ja runāju par maniem gūtajiem vārtiem, tad liels paldies jāsaka Gintam Meijam, kurš uzbrukumā dara fantastiskas lietas. Esmu viennozīmīgi Ginčam kaut ko parādā. Protams, arī Lukāšs Radils un Lauris Dārziņš ar savām piespēlēm izvirza mani uz metieniem," stāsta Cibuļskis.

Arī Dārziņš atzīmē, ka komanda ir priecīga par izcīnīto uzvaru un parādīto sniegumu. 

"Mums bija labs mazākums un lielisks vairākums. Tāpat arī vienādos sastāvos spējām uzspiest pretiniekam savu spēli. Arī personīgi esmu priecīgs, ka tuksneša periods ir beidzies," saka Dārziņš, kurš tikai svētdien guva pirmos vārtus sezonā.

Komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Kuļibaba pateicās "Dinamo" hokejistiem par pašatdevi, vīrišķību, varonību un to, ka viņi izpildīja uzdevumu. 

"Pēc Sergeja Zubova aiziešanas daudz neko neesam mainījuši, tikai spēles sistēmu. Komanda to ir pieņēmusi un mēģina to izpildīt, acīmredzot, tas dod kādu rezultātu," pēcspēles preses konferencē pauda Kuļibaba.

Kopvērtējumā Rietumu konferencē Rīgas komanda ar izcīnītiem 23 punktiem 24 spēlēs ieņem desmito vietu.

Pēc šīs spēles Rīgas komanda aizvadīs vēl četras mājas spēles, no kurām nākamajā mačā 5. novembrī uzņems aizsarga Jāņa Jaka pārstāvēto "Soči".