Citi sporta veidi
2021. gada 12. oktobris, 14:33

VIDEO, FOTO: galda teniss, gumijas un mini hanteles - tā Mairis Briedis gatavojas lielajai cīņai

Jauns.lv

Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis kopā ar treneri Dmitriju Šiholaju biedrības "Shiholay Boxing" zālē otrdien aizvadīja atvērto treniņu pirms cīņas ar Kazahstānā dzimušo vācu sportistu Arturu Mannu.

Mairis savā treniņā ierasto rutīnu - lēkšanu ar lecamauklu, bumbiera sišanu un vieglu sparingošanu ar treneri - papildināja arī ar retāk redzētiem elementiem. Iesildīšanās laikā Mairis izmantoja pavisam nelielas hanteles un pretestības gumijas, ko pēdējos gados iecienījuši visdažādāko sporta veidu pārstāvji un arī amatieri. Tomēr visneierastākais treniņa iesildīšanās daļā bija galda tenisa spēlēšana pret Dmitriju Šiholaju - lai gan ļoti labs veids kā iekustināt ķermeni un uzlabot reakciju.

Mairis Briedis aizvada atvērto treniņu pirms cīņās ar Arturu Mannu

Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis kopā ar treneri Dmitriju Šiholaju aizvada atvērto treniņu pirms cīņas ar Arturu Mannu.

gallery icon
55

Stundu pēc Maira "Shiholay Boxing" ringā kāpa arī latvieša pretinieks sestdien gaidāmajā cīņā Arturs Manns. Abi bokseri cīnīsies par Briedim piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svara kategorijā. Briedim tā būs pirmā cīņa pēc vairāk nekā gada pārtraukuma.

Artura Manna atvērtais treniņš pirms cīņas ar Mairi Briedi

Kazahstānā dzimušais vācu bokseris Arturs Manns kopā ar treneri Vitāliju Botu pirms cīņas ar Mairi Briedis Rīgā aizvada atvērto treniņu.

gallery icon
45

Latvieša pretinieks Manns, kuram dota iesauka "Zibensvīrs", pirmdien nosvinēja savu 31 gada dzimšanas dienu. Profesionālajā boksā viņš ir kopš 2015. gada un šajā laikā 18 cīņās svinējis 17 uzvaras, deviņas no tām ar nokautu.

Pēdējo reizi ringā viņš kāpa pērnā gada jūnijā, kad ar nokautu uzvarēja citu Vācijas bokseri Radu Rašīdu. Kazahstānas pilsētā Aktebē dzimušajam Mannam savulaik piederēja Pasaules Boksa organizācijas (WBO) starptautiskā čempiona josta.

Preses konference pirms Maira Brieža cīņas ar vācu bokseri Arturu Mannu

Vācijas pārstāvis Arturs Manns ir pieredzējis un neprognozējams bokseris, ceturtdien preses konferencē Rīgā pirms cīņas ar savu nākamo pretinieku teica ...

gallery icon
61

Briedis pērn septembra beigās Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junielu Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, IBF čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un žurnāla "The Ring" jostu.

FOTO: Briedis noliek gar zemi Glovacki, kļūst par čempionu un bildina mīļoto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" nokautēja poli Kšištofu Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) ...

gallery icon
192

36 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.