foto: EPA/Scanpix
Balinskim divas piespēles Čehijā; Kalniņam neveiksmīga trešā trešdaļa Zviedrijā
Latvijas hokeja izlases aizsargs Uvis Jānis Balinskis.
Hokejs
2021. gada 24. septembris, 11:48

Balinskim divas piespēles Čehijā; Kalniņam neveiksmīga trešā trešdaļa Zviedrijā

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja aizsargs Uvis Jānis Balinskis ceturtdien atdeva divas rezultatīvas piespēles Čehijas ekstralīgas spēlē, viņa pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" komandai ciešot zaudējumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Verva" viesos ar rezultātu 4:6 (1:2, 1:2, 2:2) zaudēja Prāgas "Sparta" komandai.

Vispirms Balinskis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās otrā perioda devītajā minūtē, kad palīdzēja izspēlēt līdz tukšiem vārtiem un panākt 2:2. Savukārt nepilnas sešas sekundes pirms pamatlaika beigām viņš asistēja vārtos, kas šajā mačā bija pēdējie - 4:6.

Latviešu hokejists ceturtdien uz ledus pavadīja 22 minūtes un 47 sekundes, šajā laikā vienreiz metot pa vārtiem, bloķējot trīs metienus un tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -1. Sezonas pirmajās piecās ekstralīgas spēlēs Balinskis palika bez rezultativitātes punktiem.

"Verva" ar sešiem punktiem sešās spēlēs ieņem 12.vietu 15 komandu konkurencē.

Savukārt Latvijas hokeja vārtsargs Jānis Kalniņš Zviedrijas čempionāta (SHL) spēlē neglāba Vēkšes "Lakers" komandu no zaudējuma.

"Lakers" viesos ar 4:6 (0:0, 2:0, 2:6) zaudēja Jēvles "Brynas" vienība.

Pēc diviem nospēlētiem periodiem "Lakers" bija vadībā ar 2:0, taču trešās trešdaļas pirmajās 11 minūtēs ielaida četrus vārtus. Pēdējos divus vārtus pretinieki guva tad, kad Kalniņu aizvietoja sestais laukuma spēlētājs.

Latvijas vārtsargs šajā duelī atvairīja 20 no 24 pretinieku mestajām ripām.

"Lakers" ar sešiem punktiem četrās spēlēs ieņem sesto vietu, bet uzbrucēja Rodrigo Ābola pārstāvētā "Orebro" ar vienu punktu divās cīņās ir 13. starp 14 komandām.

Pagājušajā sezonā Vekšes "Lakers" finālā pieveica "Rogle" vienību.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās