foto: Mikus Kļaviņš/Izdevniecība "Rīgas Viļņi"
Graudiņa un Kravčenoka braši cīnās, tomēr paliek bez olimpiskajām medaļām
ačā pret Eiropas čempionēm nedaudz pievīla lielais kļūdu skaits.
Citi sporta veidi
2021. gada 6. augusts, 04:47

Graudiņa un Kravčenoka braši cīnās, tomēr paliek bez olimpiskajām medaļām

Jauns.lv / LETA

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka piektdien piedzīvoja zaudējumu Tokijas olimpisko spēļu turnīra bronzas finālā, sacensības noslēdzot ceturtajā vietā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvijas duets, kas spēlēs bija izsēts ar 16.numuru, ar rezultātu 0-2 (19:21, 15:21) zaudēja Šveices pārim Joanai Heidrihai/Anukai Veržē-Deprē (12.).

Graudiņa un Kravčenoka Tokijā cīnās par olimpisko bronzu

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka piektdien piedzīvoja zaudējumu Tokijas olimpisko spēļu turnīra bronzas finālā, sacensības noslēdzot ceturtajā vietā.

gallery icon
131

Pēc veiksmīgas spēles blokā mača sākumā Latvijas duets ieguva vadību ar 2:0, taču pretinieces atbildēja ar četriem punktiem pēc kārtas. Vēlāk ar Kravčenokas "eisu" izdevās atgūt vadību (6:5), bet šveicietes ar veiksmīgu uzbrukumu vēlreiz ieguva 2-3 punktu vadību. Seta otrajā pusē pēc veiksmīgām servēm un sadarbības abas komandas šķīra vairs tikai viens punkts (13:14).

Dažas kļūdas ļāva Šveices duetam atkal iegūt 2-3 punktu pārsvaru, bet Graudiņa ar "eisu" panāca 19:20. Tomēr setbumbu pretinieces realizēja un spēles pirmo nogriezni noslēdza ar 21:19 savā labā.

Graudiņa/Kravčenoka cīnās olimpisko spēļu pusfinālā

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka ceturtdien cieta zaudējumu Tokijas olimpisko spēļu turnīra pusfinālā, tādējādi cīnīsies par bronzas medaļu. ...

gallery icon
12

Otrā seta sākumā Latvijas spēlētājas pieļāva vairākas kļūdas un ātri nonāca iedzinējos ar 1:5. Vēlāk pēc Graudiņas spēcīgās serves šveicietes bija vairs tikai punkta attālumā (5:6), bet pretinieču sekmīgie uzbrukumi un latviešu kļūdas deva sāncesām jau divkāršu pārsvaru (13:6).

Šveices spēlētājas, spītējot latviešu izmisīgajai cīņai par atspēlēšanos, straujiem soļiem tuvojās uzvarai un bronzas setu noslēdza ar panākumu 21:15. Noslēgumā Graudiņa/Kravčenoka atspēlēja četras mačbumbas.

Abās duetu savstarpējās spēlēs līdz šim uzvarējušas ir šveicietes.

Graudiņa/Kravčenoka iekļūst olimpisko spēļu pusfinālā

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka otrdien Tokijas olimpiskajās spēlēs iekļuva pusfinālā pludmales volejbola sacensībās.

gallery icon
9

Pusfinālā Latvijas pāris ar 0-2 zaudēja Austrālijas pārim Mariafe Artaho de Solara/Talika Klensija (5.), bet šveicietes piekāpās ASV duetam Eiprila Rosa/Aliksa Klainmena (2.) ar 0-2.

Pirms tam Latvijas spēlētājas grupā ar 1-2 piekāpās ASV duetam Kellija Kleisa un Sāra Sponsila (9.), bet ar 2-1 pārspēja brazīlietes Anu Patrisiju Silvu Ramosu un Rebeku Kavalkanti Barbozu Silvu (4.) un ar 2-0 - Kenijas duetu Gaudensija Makoha/Breksaidsa Hadambi (21.).

Graudiņa/Kravčenoka uzvar krievietes, iekļūstot olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka svētdien sasniedza Tokijas olimpisko spēļu ceturtdaļfinālu.

gallery icon
27

Astotdaļfinālā ar 2-1 tika pārspēts Krievijas olimpiskās komitejas pāris Svetlana Holomina/Nadežda Makroguzova, kurš turnīrā izsēts ar astoto numuru, bet ceturtdaļfinālā ar 2-1 tika pieveikts Kanādas duets Hetere Benzlija/Brendija Vilkersone, kurš turnīrā izsēts ar desmito numuru.

Šveicietes, kurām šīs ir jau otrās olimpiskās spēles, grupā apspēlēja Vācijas un Nīderlandes duetus, bet zaudēja turnīra galvenajām favorītēm kanādietēm - Sārai Pevenai un Melisai Hjūmenai-Paredesai.

Graudiņa/Kravčenoka Tokijā pieveic kenijietes

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka izcīnīja otro vietu Tokijas olimpisko spēļu apakšgrupā.x

gallery icon
42

Astotdaļfinālā trijos setos tika pieveiktas tautietes Tanja Hīberli un Nina Bečarta, bet ceturtdaļfinālā - brazīlietes Rebeka Kavalkanti un Ana Patrisia Silva (4.).

Sestdien cīņu par bronzu aizvadīs Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Graudiņa/Kravčenoka trīs setu cīņā pārspēj spēcīgās brazīlieties

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka trešdien izcīnīja uzvaru Tokijas olimpisko spēļu turnīra otrajā spēlē. Ar 16.numuru sacensībās izsētais ...

gallery icon
74