Pieteikšanās XII “Krastu mačam” sāksies 30. jūlijā
Basketbols
2021. gada 28. jūlijs, 16:40

Pieteikšanās XII “Krastu mačam” sāksies 30. jūlijā

Jauns.lv

Pieteikšanās “Krastu mačam” būs iespējama no 30. jūlija 12:00 līdz 2. augusta 12:00. Kuras komandas piedalīsies spēlē noskaidrosies izlozē 4. augustā. Lai pieteiktos, jāaizpilda anketa mājaslapā www.krastspretkrastu.lv un no visiem pieteikumiem tiks izlozētas komandas, kas dosies laukumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Krastu mačs” šogad notiek “Rīgas vasara 2021” ietvaros un atzīmējot Rīgas ostas 821. gadadienu. Tradicionālā diennakts basketbola spēle jau 12. reizi pulcēs dalībniekus no abiem Daugavas krastiem, lai noskaidrotu labākos. Šogad garākā basketbola spēle pasaulē notiks 21.-22. augustā Daugavas vidū uz AB dambja.

“Priecājos, ka saskaroties ar tik daudziem izaicinājumiem “Krastu mačs” turpina notikt bez pārtraukuma. Šis ir lielisks piemērs, kā atgriezties pie ierastā dzīves ritma, uz viena laukuma spēlējot gan profesionāļiem, gan jebkuram basketbola mīlētājam,” iedvesmota ir basketboliste, “Krastu mača” dalībniece un Rīgas domes deputāte Anete Jēkabsone-Žogota.

“Krastu mačs” nav tikai basketbola spēle - arī šogad būs slam dunk un trīspunktu metienu konkursi, koncerti un DJ uzstāšanās. Būs arī tradicionālās spēles - “Krastu maču” atklās “VEF Rīga” un “Ghetto Family” duelis, kam sekos “Rīgas Brīvostas” un “Balta” spēkošnās, bet pirmās dienas vakara nagla būs aktieru un mūziķu cīņa, savukārt, otrajā dienā laukumā dosies arī ratiņbasketbolisti, bet “Krastu mača” beigu rezultāts tiks noteikts politiķu spēlē.

XI diennakts basketbola turnīrā “Krastu mačs” triumfē Daugavas labais krasts

Svētdien, 16. augustā ar Daugavas labā krasta komandas uzvaru noslēdzies XI diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs”. Tā pastāvēšanas gados kopvērtējumā ...

gallery icon
97

Izlozei iespējams pieteikties neierobežotam komandu skaitam, katru komandu drīkst pieteikt tikai vienu reizi. Pieteikto komandu kapteiņus aicinām uz izlozi 4. augustā 13:00 uz AB dambja. Piesakot komandu, svarīgi pārliecināties, ka visiem spēlētājiem spēles dienā būs derīgs Covid vakcinācijas vai izslimošanas sertifikāts, kas nepieciešams, lai piedalītos pasākumā.

“Krastu mačs” notiks sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi, kas jau kopš pirmā gada ir šī turnīra patrons, Rīgas domi, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, AAS "BALTA", basketbola klubu "VEF Rīga", SIA "Uniso", SIA "TET", SIA "Clean R" un AS “Aldaris”.

4. augustā plkst. 13:00 uz AB dambja reizē ar izlozi notiks arī preses konference, kur iepazīstināsim ar šī gada “Krastu mača” jaunumiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās