foto: AP/Scanpix
ASV izlases basketbolists Bredlijs Bīls uz olimpiskajām spēlēm nedosies; Covid-19 problēmas vēl vienam basketbolistam.
Viens no NBA labākajiem spēlētājiem uzbrukumā Bredlijs Bīls.
Basketbols
2021. gada 15. jūlijs, 15:36

ASV izlases basketbolists Bredlijs Bīls uz olimpiskajām spēlēm nedosies; Covid-19 problēmas vēl vienam basketbolistam.

Jauns.lv / LETA

ASV izlases vadība plāno basketbolista Bredlija Bīla, kurš pagaidām ir nošķirts no ASV izlases spēlētājiem, jo viņam tuvākās dienas būs jāievēro strikts Covid-19 protokols, nomaiņu ar citu, savā "Twitter" kontā ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

ASV basketbola izlase Lasvegasā aizvada treniņnometni un pārbaudes spēles pirms gaidāmā starta Tokijas olimpiskajās spēlēs. Trešdien komanda paziņoja, ka vienam spēlētājam turpmāk būs jāievēro Covid-19 protokols.

Lai arī basketbolista vārds paziņojumā netiek minēts, ESPN, atsaucoties uz saviem avotiem, vēstīja, ka šis spēlētājs ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Vašingtonas "Wizards" pārstāvis Bīls.

Lielāka skaidrība par Bīla veselības stāvokli solījās būt ceturtdien.

Gadījumā, ja Bīlam šī iemesla dēļ nāktos izlaist Tokijas olimpiskās spēles, viņa vietu ieņems viens no trim spēlētājiem - Keldons Džonsons, Dariuss Gārlends vai Sediks Bejs.

Ceturtdien ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis savā "Twitter" kontā precizēja, ka "ASV izlase strādā pie tā, lai aizsargu Bīlu olimpiskās komandas dalībnieku sarakstā aizstātu pirms brauciena uz Japānu."

Kāds avots ESPN atklāja, ka pagājušajā nedēļā ASV nometni nācās pamest vienai personai, kurai noteica saslimšanu ar Covid-19, kā arī divām kontaktpersonām.

Tāpat Covid-19 protokolā nonācis Detroitas "Pistons" uzbrucējs Džerami Grants, par kura aizvietošanu ar kādu citu basketbolistu pagaidām vēl netiek runāts.

Piektdien ASV izlasei bija plānota pārbaudes spēle ar Austrāliju, kas tikusi atcelta bet svētdien treniņnometnes noslēgumā plānota pārbaude pret Spāniju.

Jau ziņots, ka pirmajās divās spēlēs Grega Popoviča vadītā izlase ASV negaidīti ar 87:90 piekāpās Nigērijai un ar 83:91 - Austrālijai. Trešdien ASV basketbolisti ar 108:80 uzvarēja Argentīnu.

Olimpiskās spēles Tokijā plānotas no 23.jūlija līdz 8.augustam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās