foto: Paula Čurkste/LETA
Eduards Tralmaks noslēdzis līgumu ar AHL komandu "Bruins"
Eduards Tralmaks kopš 2013.gada spēlē Ziemeļamerikā un pirms studijām universitātē sezonu pavadīja Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL).
Hokejs
2021. gada 18. marts, 09:27

Eduards Tralmaks noslēdzis līgumu ar AHL komandu "Bruins"

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks noslēdzis līgumu ar Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Providensas "Bruins", ziņo ASV žurnālisti Marks Divers un Džons Vagoners.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

24 gadus vecais hokejists komandas rindas papildināšot ceturtdien, dienu pēc līguma noslēgšanas.

Iepriekšējās četras sezonas Tralmaks pārstāvēja Meinas Universitātes komandu "Black Bears", kas spēlē Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA). Aizvadītajā NCAA sezonā viņš 12 spēlēs guva sešus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Tralmaks kopš 2013.gada spēlē Ziemeļamerikā un pirms studijām universitātē sezonu pavadīja Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL).

Tralmaks pārstāvējis Latvijas jaunatnes izlases pasaules čempionātos, bet 2018.gadā viņš debitēja pieaugušo valstsvienībā, piedaloties pārbaudes mačos.

Providensas "Bruins" komanda ir fārmklubs Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībai Bostonas "Bruins". Providensas komanda ar 21 punkti 13 spēlēs ir līdere vadošā no trim Atlantijas divīzijas vienībām.

Šajā AHL komandā no Latvijas hokejistiem savulaik spēlējuši arī Sergejs Žoltoks, Grigorijs Panteļejevs, Mārtiņš Karsums, Aigars Cipruss, Aleksandrs Kerčs un Pēteris Skudra.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās