foto: AP/Scanpix
Divmetrīga sieviešu basketbola zvaigzne pozē ļoti atklātā fotosesijā
Elizabete Kembedža 2018. gadā sasniedza WNBA visu laiku rekordu vienā mačā gūstot 53 punktus.
Sporta zvaigznes
2021. gada 11. marts, 13:44

Divmetrīga sieviešu basketbola zvaigzne pozē ļoti atklātā fotosesijā

Jauns.lv

Viena no pasaules labākajām basketbolistēm Austrālijas izlases centra Elizabete Kembedža savos sociālo tīklu kontos izvietojusi bildes pikantas bildes, kur pozē caurspīdīgā apakšveļā.

203 centimetrus garā un teju 100 kilogramu smagā basketboliste, kura laukumā izceļas ar fizisku un agresīvu spēli soda laukumā, pēdējā laikā ļoti aktīvi pievērsusies apakšveļas reklamēšanai, jo kļuvusi par barbadosiešu popzvaigznes Riannas radītā apakšveļas zīmola “Savage X Fenty” vēstnesi.

Austrāliete, kura tiek uzskatīta par vienu no pasaules labākajām basketbolistēm, nereti dažādās bildēs un video materiālos izceļ savu sievišķību. Tāpat viņa ir arī aktīva sieviešu tiesību un dzimumu vienlīdzības cīnītāja.

Kembedžai šobrīd “Instagram” ir vairāk nekā 535 000 sekotāju, bet viņas jaunāko fotosesiju nedaudz vairāk nekā diennakts laikā ar “patīk” atzīmējuši teju 92 000.

Kembedža savas karjeras laikā spēlējusi Austrālijas un Ķīnas čempionātos, kā arī pārstāvējusi pasaules spēcīgāko sieviešu basketbola līgu WNBA.

Iepriekš basketboliste pozējusi arī Ziemeļamerikas vadošā sporta medija ESPN kalendāram "Athletes body" ("Sportistu ķermeņi").

Kembedža ir arī pasaulē atzīts diskžokejs.