foto: Lita Krone/LETA
VIDEO: krievu hokejists savu “Porsche” mašīnu daudzstāvu stāvvietā atstāj, karājoties gaisā
Deniss Kazionovs (pa kreisi) cīņā ar Gunti Galviņu 2012. gadā.
Sporta zvaigznes
2021. gada 9. marts, 16:42

VIDEO: krievu hokejists savu “Porsche” mašīnu daudzstāvu stāvvietā atstāj, karājoties gaisā

Jauns.lv

Daudziem hokeja līdzjutējiem labi zināmais dažādu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu uzbrucējs Deniss Kazionovs piedzīvojis pamatīgu misēkli Maskavā dzīvojamā kompleksa “Riverpark” daudzstāvu stāvvietā.

Kā vēsta Krievijas mediji, sportists stāvvietā centies novietot savu “Porsche” automašīnu, bet ar to ietriecies sienā. Trieciens bija tik spēcīgs, ka sienā tika izsists caurums, un mašīnas priekšgals palika, karājoties gaisā.

Video materiālā redzams, ka tas noticis daudzstāvu autostāvvietas trešajā stāvā.

Pēc Krievijas mediju rīcībā esošās informācijas, negadījumā neviens cilvēks nav cietis, tomēr Kazionova sieva un dēls, kuri arī bija automašīnā, esot bijuši ļoti pārsteigti par hokejista izdarībām un pamatīgi pārbijušies.

Pēc neoficiālās versijas, ko stāsta pats 33 gadus vecais hokejists, viņš nav spējis savaldīt spēkratu, jo stāvvietas grīda esot bijusi ļoti slidena. Viņš esot mēģinājis bremzēt, tomēr mašīna nav apstājusies.

foto: Evija Trifanova/LETA
Deniss Kazionovs (pa labi) cīņā pret Rīgas "Dinamo" 2012. gadā.

Iževskas “Ižstaļ” jaunatnes sistēmas audzēknis Deniss Kazionovs KHL ietvaros spēlējis jau 12 sezonas. Viņš kopumā uz ledus izgājis 536 spēlēs, kurās guvis 78 vārtus un atdevis 61 rezultatīvu piespēli. Šosezon viņš vairs nebija atrodams nevienas hokeja komandas pieteikumā, bet iepriekšējos gados pārstāvējis Magņitogorskas “Metallurg”, Omskas “Avangard”, Minskas “Dinamo”, Ņižņekamskas “Ņeftehimik”, HK “Sochi, Čeļabinskas “Traktor”, Čerepovecas “Severstaļ”, Jekaterinburgas “Avtomobilist”un Habarovskas “Amur”. Tāpat vienu sezonu viņš pavadīja arī Čehijas virslīgā. Kazionovu 2006. gada Nacionālās hokeja līgas draftā septītajā kārtā ar kopējo 198. numuru izvēlējās Tampabejas “Lightning”. Pie spēlēšanas pasaules spēcīgākajā līgā viņš gan tā arī netika.