foto: Paula Čurkste/LETA
Strautiņam iespaidīgs sniegums Itālijas čempionāta spēlē
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības kandidāts Artūrs Strautiņš.
Basketbols
2021. gada 28. janvāris, 11:18

Strautiņam iespaidīgs sniegums Itālijas čempionāta spēlē

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš trešdien Itālijas A sērijas spēlē izcēlās ar 19 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām, taču viņa pārstāvētā komanda Varēzes "Openjobmetis" cieta zaudējumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Varēzes komanda viesos ar 83:108 (20:28, 27:26, 17:17, 19:37) piekāpās Triestes "Allianz", kuras rindās spēlēja Andrejs Gražulis.

Strautiņš laukumā pavadīja 33 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā guva 19 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, iekrājot "double-double". Viņš bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs. Basketbolists grozā raidīja četrus no astoņiem divpunktu un trīs no desmit trīs punktu metieniem, kā arī realizēja abus "sodiņus".

Latvijas basketbolists arī divreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un spēli noslēdza ar negatīvu +/- rādītāju -27, kas bija otrs sliktākais sniegums komandā.

Strautiņa komandas biedrs Ingus Jakovičs šim mačam nebija pieteikts.

Triestes komandā Gražulis laukumā pavadīja 16 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā punktus neguva, bet izcīnīja piecas bumbas zem groziem un trīsreiz rezultatīvi piespēlēja. Viņš garām grozam raidīja visus četrus divpunktu metienus, nopelnīja četras personīgās piezīmes, pretiniekus izprovocēja uz diviem noteikumu pārkāpumiem un spēli noslēdza ar +/- rādītāju 14.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 28 punktiem bija Miltons Doils, bet Varēzes klubā pa 17 punktiem iemeta veterāns Luiss Skola un Mišels Ruciers.

Varēzes komandai šī bija pirmā spēle kopš 27.decembra, jo janvāra sākumā vienībā vairākiem basketbolistiem noteica saslimšanu ar Covid-19.

A sērijas turnīru turpina 15 komandas, kas Covid-19 pandēmijas dēļ aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu. Triestes vienība ar astoņām uzvarām 16 spēlēs ieņem septīto vietu, kamēr "Openjobmetis" 13 mačos iekrājusi trīs panākumus un ierindojas 15. pozīcijā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās