foto: Yuri Smityuk/TASS/Scanpix
Rīgas "Dinamo" pievienojas jauns krievu vārtsargs
Ivans Naļimovs vēl Omskas "Avangard" formā.
Hokejs
2020. gada 24. decembris, 13:50

Rīgas "Dinamo" pievienojas jauns krievu vārtsargs

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" ceturtdien pievienojies vārtsargs Ivans Naļimovs, ziņo klubs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka "Dinamo" pirms nedēļas atteikuma draftā ievietoja divus vārtsargus - Iļju Proskurjakovu un Zeinu Makintairu. Neviena no komandām 48 stundu laikā nepieteicās uz ripu ķērāju pakalpojumiem, kā rezultātā "Dinamo" pārtrauca līgumsaistības ar abiem hokejistiem.

Ceturtdien "Dinamo" vēsta, ka tās rindās turpmāk ar būs redzams vārtsargs Naļimovs, kurš iepriekš karjerā arī pārstāvējis citas KHL komandas - Vladivostokas "Admiral", Novosibirskas "Sibir", Ufas "Salavat Julajev", Pekinas "Kuņluņ Red Star", Omskas "Avangard", Sanktpēterburgas SKA un "Soči".

26 gadus vecais vārtsargs 2014.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā tika izraudzīts ar kopējo 179.numuru. Tiesības uz vārtsargu ieguva Čikāgas "Blackhawks".

Naļimovs visu savu profesionālo karjeru pavadījis KHL, kur kopumā aizvadījis 152 regulārā čempionāta spēles, kā arī deviņus "play-off" mačus.

Pagājušajā sezonā viņš "Soči" rindās 24 spēlēs vidēji ielaida 2,5 ripas un atvairīja 91,1% raidījumu. Kopumā visās KHL spēlēs viņš vidēji mačā kapitulējis 2,54 reizes un atvairījis 91,3% raidījumu.

Tāpat viņš karjeras laikā spēlējis Krievijas U-18 un U-20 izlasēs.

Sestdien "dinamieši" KHL turnīrā viesos tiksies ar Minskas "Dinamo".

"Dinamo" ar 16 punktiem 36 mačos ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences klubiem un ir vājākā komanda visā līgā.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās