1dienas
21stundas
44minūtes
02sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rīgas "Dinamo" pievienojas jauns krievu vārtsargs
foto: Yuri Smityuk/TASS/Scanpix
Ivans Naļimovs vēl Omskas "Avangard" formā.
Hokejs

Rīgas "Dinamo" pievienojas jauns krievu vārtsargs

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" ceturtdien pievienojies vārtsargs Ivans Naļimovs, ziņo klubs.

Rīgas "Dinamo" pievienojas jauns krievu vārtsargs...

Jau ziņots, ka "Dinamo" pirms nedēļas atteikuma draftā ievietoja divus vārtsargus - Iļju Proskurjakovu un Zeinu Makintairu. Neviena no komandām 48 stundu laikā nepieteicās uz ripu ķērāju pakalpojumiem, kā rezultātā "Dinamo" pārtrauca līgumsaistības ar abiem hokejistiem.

Ceturtdien "Dinamo" vēsta, ka tās rindās turpmāk ar būs redzams vārtsargs Naļimovs, kurš iepriekš karjerā arī pārstāvējis citas KHL komandas - Vladivostokas "Admiral", Novosibirskas "Sibir", Ufas "Salavat Julajev", Pekinas "Kuņluņ Red Star", Omskas "Avangard", Sanktpēterburgas SKA un "Soči".

26 gadus vecais vārtsargs 2014.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā tika izraudzīts ar kopējo 179.numuru. Tiesības uz vārtsargu ieguva Čikāgas "Blackhawks".

Naļimovs visu savu profesionālo karjeru pavadījis KHL, kur kopumā aizvadījis 152 regulārā čempionāta spēles, kā arī deviņus "play-off" mačus.

Pagājušajā sezonā viņš "Soči" rindās 24 spēlēs vidēji ielaida 2,5 ripas un atvairīja 91,1% raidījumu. Kopumā visās KHL spēlēs viņš vidēji mačā kapitulējis 2,54 reizes un atvairījis 91,3% raidījumu.

Tāpat viņš karjeras laikā spēlējis Krievijas U-18 un U-20 izlasēs.