Futbols
2020. gada 11. novembris, 11:58

Futbola virslīgā par oktobra labāko spēlētāju atzīts Paničs

Jauns.lv / LETA

Par "Optibet" futbola virslīgas aizvadītā mēneša labāko spēlētāju atzīts čempionvienības "Riga" pussargs Stefans Paničs, taču starp treneriem jau otro mēnēsi šo godu izpelnījies Mihails Koņevs, ziņo turnīra rīkotāji.

Paničs labākā spēlētāja godu izpelnījies žurnālistu un līdzjutēju balsojumā, bet Koņevu izraudzījās Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome.

Konkurenci uz labākā oktobra spēlētāja titulu Paničam sastādīja komandas biedrs Vladimirs Kamešs, Roberts Savaļnieks (RFS), septembra labākais futbolists Artūrs Karašausks ("Liepāja"), Dodo ("Liepāja") un ventspilnieks Lukas Villela.

Serbu pussargs Paničs balsojumā ieguva 40 punktus, bet Dodo bija par vienu mazāk, Villelam bija 37 punkti, kamēr Karašauskam 35.

Tikmēr Koņevs par labāko treneri virslīgā nosaukts jau otro mēnesi pēc kārtas.

Mēneša labākie Stefans Paničs un Mihails Koņevs tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Oktobrī "Riga" virslīgā visās trīs aizvadītajās spēlēs izcīnīja uzvaras, bet Paničs šajos mačos izcēlās ar vienu precīzu sitienu.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Twitter", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Nākamās spēles virslīgas čempionātā paredzētas pēc izlašu pārtraukuma - 20. novembrī.