foto: imago images/Beautiful Sports/Scanpix
FOTO: pasaules seksīgākā sportiste pēc šīs sezonas pirmajām sacensībām atkal valdzina savus fanus
Alīsa Šmita savās šīs vasaras pirmajās sacensībās.
Sporta zvaigznes
2020. gada 9. jūlijs, 17:26

FOTO: pasaules seksīgākā sportiste pēc šīs sezonas pirmajām sacensībām atkal valdzina savus fanus

Jauns.lv

Jau pirms trim gadiem Vācijas jaunā vieglatlētikas zvaigzne – tolaik vien 18 gadus vecā Alīsa Šmita – daudzviet tika dēvēta par pasaules seksīgāko sportisti. Šobrīd 21 gadu vecā skrējēja mērķtiecīgi turpina soļot pretī savam sapnim – dalībai Tokijas olimpiskajās spēlēs un kļūst arvien atpazītāka visā pasaulē.

Jauno vācu skrējēju nu jau vairāk nekā pirms trim gadiem izdevums "Busted Coverage" atzina par pasaules seksīgāko sportisti. Jāteica, ka neviens cits pasaules medijs necentās atspēkot šo apgalvojumu.

Tagad Alīsa sākusi vēl vairāk apzināties savu vērtību un savos sociālo tīklu kontos publicējusi fotosesiju, kurā pēc pirmajām šīs dīvainās sezonas vasaras sacensībām pozē pavisam apspīlētos šortiņos.

Viņas "Instagram" kontā netrūkst jūsminošu komentāru par talantīgās sportistes pievilcību.

Jauns.lv jau vēstīja, ka maijā sākumā Alīsa nespēja beigt priecāties par iespēju atsākt treniņus.

Pasaules seksīgākā sportiste Alīsa Šmita

Vienam māte, citam meita, bet vēl trešajam kleita - tituli "skaistākais", "seksīgākais", "pievilcīgākais" allaž ir ļoti subjektīvi, tomēr daudzviet pasaulē ...

gallery icon
87

Alīsa Šmita, gluži kā lielākā daļa pasaules sportistu, bija spiesta krietni izmainīt savus treniņu plānus Covid-19 pandēmijas dēļ. Talantīgā sportiste neslēpj prieku, ka tikko tikusi pie iespējas treniņus atsākt stadionā uz skrejceļa, kas ir viņas sporta veida pamata segums un tieši tur tiek veikts lielākais treniņu darba apjoms. Līdz tam visas nodarbības Alīsa veikusi vienatnē vai divatā un kur nu pagadās, bet nu var atkal atgriezties ierastākos treniņu apstākļos.

Alīsa tiek uzskatīta par vienu daudzsološākajām Vācijas sportistēm, kura reāli pretedē uz piedalīšanos Tokijas olimpiskajās spēlēs, kas gan nu pārceltas uz 2021. gadu.

Alīsai radies laiks lai vēl labāk sagatavotos un turpināt cīnīties par vietu Vācijas izlases sastāvā.

Šmita ir vieglatlēte, kura specializējas uz skriešanas disciplīnām 200, 400 un 800 metru distancēs.

Līdz šim viņas lielākie panākumi gūti 400 metru stafetēs, kur izdevies tikt pie Eiropas čempionātu godalgām gan jauniešu, gan junioru konkurencē.

Pasaules atpazīstamību Alīsa guva 2017. gadā, kad viņu Austrālijas žurnāls "Busted Coverage" atzina par pasaules seksīgāko sportisti.

Daudzi šim medija viedoklim pilnībā piekrita.

Jaunā sportiste lieliski prot izrādīt savu labi trenēto ķermeni.

Neskatoties uz to, ka viņa pārstāvējusi Vācijas izlasi dažādās jaunatnes sacensības, viņas panākumi sociālajos tīklos iet pa priekšu sasniegumiem skrejceļā, jo “Instagram” viņa jau ir savākusi vairāk nekā 879 000 sekotāju.

Šī popularitāte iet roku rokā arī ar dažādiem reklāmas līgumiem, tostarp populārā sporta preču zīmola "Puma" un daudziem citiem.

Daudzi sporta līdzjutēji noteikti cer, ka Alīsijas Šmitas sporta karjera izvērtīsies sekmīga un ļoti gara, jo ikvienās sacensībās, izejot uz skrejceļa, viņa saņem milzu ovācijas.