Basketbols
2020. gada 12. jūnijs, 12:11

Tagad viņu salīdzina ar Porziņģi! NBA superzaigzne pandēmijas laikā neticami notievējis

Jauns.lv

Serbijas basketbola izlases un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Denveras "Nuggets" centra spēlētājs Nikola Jokičs tiek uzskatīts par vienu no labākajiem (ja ne labāko) savas pozīcijas spēlētāju pasaulē. Allaž gan nav trūkusi dažāda zobošanās par viņa ķermeņa proporcijām, jo basketbolists vizuāli bijis krietni druknāks nekā vairums sportistum īpaši

Jādomā, ka nu šiem jokiem pienākušas beigas, jo basketbola zvaigzne Covid-19 pandēmijas laikā ir apbrīnojami mainījies.

foto: Zumapress/Scanpix
Par Nikolu Jokiču (pa kreisi) pēdējos gados nereti tika runāts, ka viņa ķermeņa kompelktācija pilnīgi neatbilst atlētiskajam mūsdienu basketbolam, tomēr tas netraucēja būt vienam no labākajiem spēlētājiem NBA.

Denveras "Nuggets" komanda jau iepriekš ziņoja, ka viņu līderis, atrodoties Serbijā, ievēro diētu, tomēr reti kurš spēja iedomāties, ka rezultāts varētu būt šāds.

"Nuggets" prezidents Tims Konelijs pirms pāris dienām paziņoja, ka viņš pirmo reizi Jokičam redzam vēdera muskuļus. Tagad arī visa pasaule spēj iedomāties, ka tā varētu būt taisnība.

Interesanti, ka vērīgākie NBA fani jau paguvuši salīdzināt Jokiču ar mūsu Kristapu Porziņģi, kuri nu savā ķermeņa komplektācijā esot kļuvuši līdzīgi.

Interesanti, ka Kristaps allaž tika mudināts pieņemties svarā, kāpēc ievēroja īpašas diētas, bet Jokičam vienmēr bija jārīkojas pretēji, kas nu Covid-19 pandēmijas laikā devis pamatīgus rezultātus.

Nikola Jokičs neapšaubāmi ir viens no daudzpusīgākajiem centra spēlētājiem basketbola vēsturē. Viņš šajā sezonā var lepoties ar iespaidīgu statistiku 65 mačos vidēji gūti 20,2 punkti, izcīnītas 10,2 atlēkušas bumbas, atdotas 6,9 rezultatīvas piespēles, pārtvertas 1,2 bumbas un bloķēti 0,7 metieni.