foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Vudss ar Meningu uzvar golfa mačā, savācot labdarībai 20 miljonus ASV dolāru
Taigers Vudss (priekšplānā) un Peitons Menings.
Citi sporta veidi
2020. gada 25. maijs, 12:11

Vudss ar Meningu uzvar golfa mačā, savācot labdarībai 20 miljonus ASV dolāru

Jauns.lv / LETA

Pasaules golfa leģendas Taigers Vudss un Fils Mikelsons kopā ar divām Nacionālās futbola līgas (NFL) zvaigznēm Peitonu Meningu un Tomu Breidiju svētdien piedalījās izklaidējošā televīzijas auditorijai domātā labdarības golfa pasākumā palīdzēja savākt 20 miljonus ASV dolāru (18,4 miljoni eiro) koronavīrusa apkarošanai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pārliecinošu uzvaru svinēja Vudss pārī ar Meningu.

Vudss pēc nesen veiktās ceturtās operācijas mugurai paraugturnīra laikā izteicās, ka mugura nekad vairs nebūs perfektā kārtībā, taču tas netraucēs viņam būt veselam un gatavam doties golfa zālājā, kad atsāksies Amerikas Profesionālo golferu asociācijas (PGA) tūre.

foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Visi mača dalībnieki - (no kreisās) Fils MIkelsens, Toms Breidijs, Taigers Vudss un Peitons Menings.

44 gadus vecais golferis teica, ka viņš ir izmantojis koronavīrusa pandēmijas laiku, lai atgūtu sportisko formu līdz rudenī gaidāmajai golfa sezonas atsākšanai.

Policisti aiztur golferi Taigeru Vudsu

gallery icon
8

"Tas būs interesanti," sacīja Vudss svētdien Floridā. "Esmu pieradis, ka vienmēr lielākie turnīri, uz kuriem jāiegūst iespējami labākā sportiskā forma, notiek no aprīļa līdz jūlijam. Tagad Covid-19 visu ir mainījis."

18 bedrīšu mačā Vudss ar Meningu atspēlējās pret Mikelsonu un Breidiju no deviņu sitienu deficīta līdz viena sitiena pārsvara uzvarai.

Golferim Taigeram Vudsam izsists zobs

Golferis Taigers Vudss devies uz Itāliju sveikt draudzeni ar izcīnīto uzvaru slēpošanā. Kāds no operatoriem nejauši ar kameru izsitis viņam ...

gallery icon
11

Svētdienas pasākums ar nosaukumu "Mačs: Čempioni labdarībai" bija jau otrā šāda Mikelsona un Vudsa tikšanās pēc līdzīga labdarības pasākuma pagājušajā gadā Lasvegasā. Šoreiz pasākums nozīmēja abu PGA zvaigžņu atgriešanos golfa laukumā pēc Covid-19 pandēmijas.

PGA tūre ir pārtraukta līdz 11.jūnijam, kad Teksasas štata pilsētā Fortvortā paredzētas "Charles Schwab Challenge at Colonial".

Taigera mīļākās

gallery icon
11

Labdarības mačs bija Vudsa pirmās golfa sacensības kopš "Genesis Invitational" 16.februārī, kad viņš finišēja 68.vietā "Riviera Country Club" laukumos.

Golfera Taigera Vuda mīļākās pikantās pludmales bildes

gallery icon
23
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās