foto: AFP/Scanpix
"Tēt, tu mūžam paliksi manā sirsniņā" - tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko zaudējusi tēvu
Jeļena Ostapenko.
Sporta zvaigznes
2020. gada 12. janvāris, 15:34

"Tēt, tu mūžam paliksi manā sirsniņā" - tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko zaudējusi tēvu

Jauns.lv

"Tu biji klāt jau no paša sākuma. Diemžēl reizēm dzīve var atņemt sev tuvos..." sociālajos tīklos raksta Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko. Aļona devusies uz tenisa turnīriem Jaunzēlandē un Austrālijā, un tur viņu sasniegusi sēru vēsts - miris sportistes mīļais tētis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Nevilcinieties teikt labus vārdus un pavadiet laiku kopā, kamēr ir tāda iespēja. Tēt, tu mūžam paliksi manā sirsniņā! Mīlu Tevi!" angļu un latviešu valodā emocionāli raksta Aļona.

Viņa publiskojusi arī vairākus foto, kur bērnībā redzama kopā ar tēvu - bijušo futbolistu Jevgeņiju Ostapenko.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko atsaukusi dalību no Jaunzēlandē gaidāmā Oklendas "International" turnīra. Sportiste no turnīra izstājās personīgu iemeslu dēļ.

"Aļonai ģimenes apstākļu dēļ nāksies uz pāris dienām atgriezties Latvijā, lai nokārtotu nepieciešamās lietas," aģentūrai LETA pagājušajā nedēļā teica Ostapenko menedžeris Edgars Buļs. "Otrdien sportiste ieradīsies dzimtenē, bet jau ceturtdien dosies atpakaļ uz Austrāliju, kur plāno piedalīties sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā."

Lai arī sezona nav iesākusies kā cerēts, valsts otrajai raketei, par laimi, ar veselību viss ir kārtībā, tāpēc arī treniņi noris pilnā sparā.

"Veselības ziņā viss ir kārtībā. Darbs noris pēc plāna, un turpinām gatavoties turnīriem," piebilda tenisistes menedžeris.

"Nākamo turnīru Aļona, visticamāk, varētu aizvadīt Adelaidā, bet pēc tam jau sekos "Australian Open"."

Jauns.lv izsaka līdzjūtību Aļonai Ostapenko un viņas ģimenei smagajā brīdī.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās