foto: imago/HJS/Scanpix
Kāpēc tiek slēpta patiesība? Sieva pie Šūmahera nelaiž klāt teju nevienu
Mihaēls Šūmahers ar sievu Korīnu.
Sporta zvaigznes
2019. gada 12. novembris, 14:19

Kāpēc tiek slēpta patiesība? Sieva pie Šūmahera nelaiž klāt teju nevienu

Jauns.lv

Mihaēla Šūmahera bijušais menedžeris nācis klajā ar ļoti neparastiem apgalvojumiem. Viņš uzskata, ka slavenā sportista sieva Korīna slēpj patiesību par F1 leģendas veselības stāvokli, vēsta "Daily Mail".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Septiņkārtējais pasaules čempions 2013.gadā slēpojot guva teju fatālu smadzeņu traumu un kopš tā laika uzturas savās mājās Šveicē, kur par viņu rūpējas sieva un divi bērni – 22 gadus vecā Džīna-Mērija un 20 gadus vecais dēls Miks.

foto: imago images/Hartenfelser/Scanpix
Korīna ar dēlu Miku 2019. gadā.

Šūmahera bijušais menedžeris un draugs Villijs Vēbers pēc aizlieguma satikties ar sportistu tagad apgalvo, ka Korīna baidās, ka patiesība nāks gaismā. Vācu dokumentālajā filmā Vēbers sacījis:

"Es zinu, ka Mihaēls ir smagi traumēts, bet diemžēl es nezinu, kāds ir viņa progress. Es gribētu zināt kā viņam klājas, paspiest roku vai noglāsīt viņa seju. Taču diemžēl Korīna to aizliedz."

"Varbūt viņa baidās, ka es ieraudzīšu, kas notiek un publiski izpaudīšu patiesību. Es tiešām ticu, ka Mihaēls izveseļosies, jo es zinu, ka viņš ir cīnītājs. Ja iespēja pastāv, tad viņš to izmantos. Tās nevar būt beigas. Es lūdzu par viņu un esmu pārliecināts, ka mēs viņu vēl redzēsim."

Autosporta leģenda Mihaēls Šūmahers

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaēls Šūmahers gadu gaitā.

gallery icon
80

Pagājuši jau seši gadi kopš traģiskā nelaimes gadījuma, kad sportists guva vairākas galvas traumas. Kopš liktenīgā notikuma viņš vairs nav redzēts un sabiedrība turpina spekulēt par viņa veselības stāvokli.

foto: AFP/Scanpix
Villijs Vēbers ar Šūmaheru 2009. gadā.

F1 leģenda pēc negadījuma trīs mēnešus pavadīja medicīniski izaisītā komā un kopš tā laika tiek cieši uzraudzīts. Pēdējā informācija par sportistu parādījās septembrī, kad viņš nogādāts Parīzes slimnīcā, lai veiktu cilmes šūnu transplantāciju iekaisuma mazināšanai.

Kāds slimnīcas darbinieks teicis, ka sportists bijis pie samaņas. Francijas laikraksts iepriekš ziņojis, ka Šūmaheru slimnīcā apciemojis bijušais Ferrari boss Žans Tods, pavadot pie viņa 45 minūtes.

Īpašums Šveicē, kur mājās ārstējas Mihaels Šūmahers

Šūmahera sieva Korīna, pārdodot vairākus īpašumus, iegādājusies medicīnas aparatūras 16 miljonu (!) vērtībā, kas nodrošina vīram visu vajadzīgo aprūpi mājās ...

gallery icon
8

Kopš 2014.gada septembra par Šūmaheru viņa mājā Šveicē nemitīgi rūpējas dažādi speciālisti. Sportistu apciemojot tikai tuvākie draugi un neviens no viņiem nav izpaudis leģendas veselības stāvokli.

foto: imago/HJS/Scanpix
Mihaēls Šūmahers ar sievu Korīnu.

Slimnīcā Šūmaheru parasti reģistrējot ar svešu vārdu. Katrā slimnīcas apmeklējuma reizē viņu pavadot vismaz desmit miesassargi, vēstījuši Francijas laikraksti.

Profesors, kurš ārstē sporta leģendu, informāciju par ārstēšanas metodēm neizpauž medicīniskās konfidencialitātes dēļ.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās