foto: Ekrānuzņēmums
Ronaldu izsakās par ČL grupu izlozes rezultātiem un atklāj, ka nav bijis kopīgās pusdienās ar Mesi
Krištianu Ronaldu izlozes laikā atklāja, ka viņam ar Lionelu Mesi vēl nav izdevies kopīgi papusdienot.
Futbols
2019. gada 30. augusts, 14:48

Ronaldu izsakās par ČL grupu izlozes rezultātiem un atklāj, ka nav bijis kopīgās pusdienās ar Mesi

Jauns.lv / LETA

Spānijas futbola grands "Barcelona" ceturtdien UEFA Čempionu līgas pamatturnīra grupu izlozē saņēma pietiekami sarežģītus pretiniekus, kamēr pērnā gada čempioni "Liverpool" atkal tiksies ar Itālijas vienību "Napoli".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par izlozes rezultātiem izteicās arī "Barcelona" zvaigzne Lionels Mesi un "Juventus" spīdeklis Krištianu Ronaldu.

Ronaldu atklāja, ka jau 15 gadus kopā ar Mesi atrodas uz futola skatuves. Viņš ir lepns iekļūt futbola vēsturē un atklāja, ka viņam tā arī nav izdevies ar Mesi aiziet kopīgās pusdienās.

"Barcelona" F grupā spēlēs kopā ar spēcīgo Vācijas bundeslīgas klubu Dortmundes "Borussia", Itālijas A sērijas čempionāta vienību Milānas "Inter" un Čehijas čempioniem Prāgas "Slavia". Spānijas, Itālijas un Vācijas komandas pa visām kopā izcīnījušas deviņas Eiropas turnīru trofejas.

foto: Ekrānuzņēmums
Krištianu Ronaldu izlozes laikā atklāja, ka viņam ar Lionelu Mesi vēl nav izdevies kopīgi papusdienot.

Lai arī pagājušās sezonas pusfinālā tika piedzīvots zaudējums pret "Liverpool", Mesi un viņa pārstāvētā komanda "Barcelona" aizvien tiek uzskatīta par šī gada vienu no favorītēm. Zīmīgi, ka Barselonas komanda UEFA Čempionu līgā pēdējo reizi triumfēja 2015.gadā.

Tikmēr Dortmundes vienība uzvaru šajā turnīrā pēdējo reizi izcīnīja 1997.gadā, bet 16 gadus vēlāk arī spēlēja turnīra finālā, piedzīvojot zaudējumu. Savukārt 2010.gadā "Inter" ceļā uz finālu pārspēja tieši "Barcelona".

foto: EPA/Scanpix

"Šī tiešām ir ļoti sarežģīta grupa, kas mūsu uzdevumu padara vēl grūtāku," pēc izlozes teica "Borussia" treneris Lisjēns Favrs.

Savukārt E grupā "Liverpool" jau otro gadu pēc kārtas tiksies ar Itālijas klubu "Napoli", kuram reizi tika zaudēts. Bez abām komandām šajā grupā spēlēs arī Austrijas titulētās vienības "Genk" un "Salzburg".

Pašreizējie čempioni "Liverpool" atkal cer aizspēlēties līdz finālam, kas šogad notiks Turcijas pilsētā Stambulā. Zīmīgi, ka 2005.gadā UEFA Čempionu līgas fināls notika šajā pašā pilsētā, bet "Liverpool" togad izcīnīja savu piekto trofeju šajā turnīrā.

UEFA Čempionu līgas šīs sezonas grupu sadalījums:

A grupa - Parīzes "Saint-Germain" (Francija), Madrides "Real" (Spānija), "Club Brugge" (Beļģija) un Stambulas "Galatasaray" (Turcija);

B grupa - Minhenes "Bayern" (Vācija), Totenhemas "Hotspur" (Anglija), Pirejas "Olympiacos" (Grieķija) un Belgradas "Crvena Zvezda" (Serbija);

C grupa - Mančestras "City" (Anglija), Doņeckas "Šahtar" (Ukraina), Zagrebas "Dinamo" (Horvātija) un Bergāmo "Atalanta" (Itālija);

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

D grupa - Turīnas "Juventus" (Itālija), Madrides "Atletico" (Spānija), Leverkūzenes "Bayer" (Vācija) un Maskavas "Lokomotiv" (Krievija);

E grupa - "Liverpool" (Anglija), "Napoli" (Itālija), "Salzburg" un "Genk" (abas - Austrija);

F grupa - "Barcelona" (Spānija), Dortmundes "Borussia" (Vācija), Milānas "Inter" (Itālija) un Prāgas "Slavia" (Čehija);

G grupa - Sankpēterburgas "Zenit" (Krievija), Lisabonas "Benfica" (Portugāle), Lionas "Olympique" (Francija) un "Leipzig" (Vācija);

H grupa Londonas "Chelsea" (Anglija), Amsterdamas "Ajax" (Nīderlande), "Valencia" (Spānija) un "Lille" (Francija).

Pirmās grupu spēles notiks 17. un 18.septembrī. Kausa ieguvējs kļūs zināms 30.maijā Stambulā.