foto: AP/Scanpix/LETA
Ņujorkas "Knicks" interesējas par ļoti meistarīgu saspēles vadītāju
Talantīgais Ēriks Bledso varētu būt nopietns papildinājums sezonu blāvi iesākušajai Ņujorkas "Knicks".
Basketbols
2017. gada 24. oktobris, 10:40

Ņujorkas "Knicks" interesējas par ļoti meistarīgu saspēles vadītāju

LETA

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas "Knicks" izrāda interesi par saspēles vadītāju Ēriku Bledso, kurš, visticamāk, pametīs Fīniksas "Suns" komandu, vēsta "NYPost.com".

Pēc pirmdienas rīta treniņa Bledso tika aizsūtīts mājās un nepiedalījās spēlē ar Sakramento "Kings". Kā paziņoja komandas ģenerālmenedžeris Raiens Makdonafs, Bledso, visticamāk, jau aizvadījis savu pēdējo spēli "Suns" rindās.

"Suns" sezonu iesāka ar trim zaudējumiem, kā dēļ no galvenā trenera amata atlaida galveno treneri Ērlu Vatsonu, bet pirmdien Džeja Triano vadībā tika izcīnīta pirmā uzvara.

Neilgi pirms Vatsona atlaišanas Bledso pauda neapmierinātību ar savu komandu. "Negribu šeit atrasties," tvītoja Bledso.

Kā vēsta "NYPost.com", "Knicks" izrāda interesi Bledso. "Var teikt, ka "Knicks" pašlaik vērtē situāciju," avoti līgā atklāja portālam.

Tikmēr "BBallInsiders" ziņo, ka "Suns" darījumā vēlētos iegūt franču saspēles vadītāju Franku Nilikinā un spāņu centru Villiju Ernangomesu, kurš ir Porziņģa labs draugs.

Kā zināms, "Knicks" galvenais treneri Džefs Hornačeks iepriekš strādāja "Suns" komandā, kur trenēja arī Bledso.

Pašlaik 27 gadus vecais Bledso iepriekšējā sezonā vidēji mačā guva 21,1 punktu, veica 6,3 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas.

Savukārt šosezon viņš trīs spēlēs iemetis 15,7 punktus, veicis 3,0 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 2,3 bumbas zem groziem.

Bledso "Suns" rindās spēlē piekto sezonu pēc kārtas, bet pirms tam viņš trīs gadus pārstāvēja Losandželosas "Clippers".

"Knicks" sezonu iesākusi ar diviem zaudējumiem divās spēlēs, bet "Suns" pirmdien guva pirmo panākumu savā sezonas ceturtajā mačā.