foto: Reuters/Scanpix/LETA
Izģērbšanās, simulēšana un tiesneša pagrūšana Ronaldu maksā piecu spēļu diskvalifikāciju
Krištianu Ronaldu bija ļoti nikns par tiesneša lēmumu.
Futbols
2017. gada 14. augusts, 17:58

Izģērbšanās, simulēšana un tiesneša pagrūšana Ronaldu maksā piecu spēļu diskvalifikāciju

LETA

Spānijas futbola granda Madrides "Real" portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu par pārkāpumiem Superkausa pirmajā spēlē saņēmis piecu spēļu diskvalifikāciju, lēmusi Spānijas Futbola federācija.

"Real" futbolisti Spānijas Superkausa pirmajā mačā pieveic "Barcelona"

gallery icon
44

Ronaldu svētdien tika noraidīts no laukuma, bet viņa pārstāvētā Madrides "Real" komanda Spānijas Superkausa pirmajā mačā izbraukumā ar 3:1 pieveica savu principiālo pretinieci "Barcelona".

Ronaldu 80.minūtē guva viesu otros vārtus, tomēr uzreiz pēc tam saņēma dzelteno kartīti, jo emociju uzplūdā bija novilcis kreklu. Savukārt tikai pāris minūtes vēlāk portugālis par tēlošanu tika pie otrās dzeltenās kartītes, kas viņam lika pamest laukumu un atstāt Madrides klubu mazākumā. Portugāles futbolists par notikušo bija ļoti neapmierināts, pagrūžot mača soģi.

Par sarkano kartīti Ronaldu saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju, bet par tiesneša grūšanu viņam piešķirta vēl četru maču diskvalifikācija. Tiesa, portugālis izmucis no daudz bargākām sankcijām, jo par tiesneša grūšanu varēja saņemt pat 12 spēļu diskvalifikāciju.

Mača galvenie notikumi:

Līdz ar to viņš izlaidīs trešdien paredzēto atbildes spēli, kā arī Spānijas čempionāta pirmās četras cīņas ar Lakorunjas "Deportivo", "Valencia", "Levante" un Sansevastjanas "Real Sociedad" komandām. Nākamais mačs Spānijas čempionātā, kurā viņš varēs piedalīties, ir 20.septembrī paredzētā piektās kārtas spēle ar Seviljas "Real Betis".

Līdz tam Ronaldu varēs aizvadīt mačus, augusta un septembra mijā Portugāles izlases sastāvā 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs tiekoties ar Fēru salām un Ungāriju, kā arī UEFA Čempionu līgā, kur 12.septembrī sāksies grupu turnīra cīņas.

Spānijas Superkausā uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā, un atbildes mačs trešdien notiks Madridē.

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon
48