foto: Reuters/Scanpix/LETA
Rudņeva pārstāvētās "Koln" uzbrukuma līderis Modests pievienojies Ķīnas klubam
"Koln" aizvadītās sezonas uzbrukuma līderis Antonī Modests (pa kreisi) un Artjoms Rudņevs.
Futbols
2017. gada 13. jūlijs, 10:08

Rudņeva pārstāvētās "Koln" uzbrukuma līderis Modests pievienojies Ķīnas klubam

LETA

Latvijas futbolista Artjoma Rudņeva pārstāvētās Vācijas futbola bundeslīgas komandas "Koln" aizvadītās sezonas uzbrukuma līderis Antonī Modests karjeru tomēr turpinās Ķīnas komandā Tjandziņas "Quanjian".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai arī jūnija beigās bija informācija, ka darījums izgāzies un nenotiks, abas komandas tomēr vienojās par francūža transfēru, Modestu izīrējot uz divām sezonām, ar iespēju Tjandziņas klubam pēc tam viņa līgumu izpirkt.

Darījuma nianses oficiāli netiek izpaustas, taču laikraksts "Bild" ziņo, ka Modests izīrēts par sešiem miljoniem eiro, savukārt par 29 miljoniem eiro "Quanjian" viņa līgumu no "Koln" varēs izpirkt.

Ja Modesta līgums tiks izpirkts, tad tas būs jauns "Koln" komandas transfēru rekords, jo Ķelnes komanda 2013.gadā par Lukaša Podoļska pārdošanu Londonas "Arsenal" komandai saņēma 13 miljonus eiro.

Modestam līgums ar "Koln" ir līdz 2021.gadam, bet aizvadītajā sezonā francūzis savu spēli pacēla jaunā līmenī, jo bundeslīgā viņš 32 mačos guva 25 vārtus, kļūdams par turnīra trešo rezultatīvāko futbolistu.

Francijas futbolists "Koln" pārstāv kopš 2015.gada, bet iepriekš viņš spēlējis tādos klubos kā "Nice", "Angers", Bordo "Girondins", Blekbērnas "Rovers", "Bastia" un "Hoffenheim".

Iepriekšējā sezonā "Koln" bundeslīgā izcīnīja augsto piekto vietu un ieguva ceļazīmi uz UEFA Eiropas līgu.

Pēdējo pāris gadu laikā Ķīnas futbola klubi izceļas ar milzu investīcijām, savam čempionātam piesaistot pasaulē labi zināmus spēlētājus.

"Quanjian" komandā, kuru trenē pazīstamais iztālis Fabiao Kanavaro, jau spēlē tādi pazīstami futbolisti kā brazīliešu uzbrucējs Aleksandrs Pato un Beļģijas izlases pussargs Aksels Vitsels.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās